TASARIMI NERDEN KULLANIRIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tr5darkorbit tarafından 12 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. evet merhaba demek istiyorum öncelikle ben tr5darkorbit tasqarım aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim:D

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tasarım aldı iseniz mesala golinin bir tasarımını eğer goli geminiz var ise kullanabilirsiniz kullanabilmek içinde anasayfa hangar bölümüne gelerek sağ tarafta bulunan bölümden değiştirebilirsiniz

Ama diyelimki veganız var sadece goli gemisine ait bir tasarım aldı iseniz goli geminiz yok ise görünmez ne zaman goli alırsanız ve etkinleştirme yaparsanız resimde görülen yerde görebilir ve seçebilirsiniz.

3. kavgayeri

kavgayeri User

oyuna yeni başladım goli tasarımı aldım.9 leveldeyim.neden tasarımı kullanamıyorum.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aldığınız bir tasarımı kullanmanız için,öncelikle o gemiden elinizde olması lazım.

Örneğin Goli tasarımı aldıysanız elinizde goli olması lazım.Vengance tasarımı aldıysanız vengance olması lazım.

Yukarıda Nefes Modumuzun izah ettiği şekilde geçiş yapmalısınız.

Keyifli Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.