TASARIMLAR ACİLL

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve savaş_başladı_emre tarafından 13 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mrb arkadaşlar sizden tasarımlar hakkında bilgi almak isitoyrumda gemim var goli artık tasarım almayı düşünüyorum onun hakkında hangi tasarım daha iyidir baskın icin lütfen bilgilerinize ihtiyacım var eksik etmeyın yorumlarınızı şimdiden tşk ederim hepinizize modum sizlerde bilgi veririseniz sevinirim iyi calışmlalr

2. Merhaba ,

Seviye , Gemi , Lazer , Kalkan v.b. bilgilerinizi yazarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz. Bu tür bilgileri bilmeden çok sağlıklı yardım alamayabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

kardeşim bana sorarsan sentinel veya spectrum diğer venom solace gibi gemiler hakkında bilgi istiyosan link atamıyorum ama darkorbit goliath tasarımları yazınca çıkıyo forumda var

4. Him peki tsk ederim modum yani ben aegisim simdi onu kasilma olarak kullaniyorun tasarimi baskin icin ayarliyacam yani en bastan dizecem

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Baskın için Spectrum tasarımını tavsiye edebilirim.Baskına gideceğiniz zaman Aegis in içerisindeki Ekipmanları Goliye aktarabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

6. Bende öyle düsunuyordum modum ekipmanlari goliye akatarriz peki modum irisler ve petleri geciremiyoruz onlarda aegiste kalir deilmi sadece lf3 leri felan ve cpu lar vs... geciyor deilmi

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba,

İrislerinizi de petinizi de ikinci hangarınızda aynı şekilde kullanabilirsiniz.Tek gereken şey hangar değiştirdiğinizde geminizin konfigürasyonu ayarlarken onları da silah veya kalkan koymalısınız.

İyi forumlar

8. oh be modum cook tşk ederim bende bundan cok korkuyodum ama başka bir modda yok dedim peti ve irisleri almalısınız dedi

peki modum cok saolun tşk ederim yanlınız bir yeri anlmadım pet ve irisler sadece gemiye baglı onların konfisi yok pette yoksa 2 gemime gectigim zaman pet ve irisler otomatikmen geciyor tşkler saolun​
    Merhaba,

Hayır irislerin ekipmanları geçmez. Onları da gemideki gibi sizin yapmanız lazım.

İyi Forumlar. yeniceri modumda böyle dedi bir fikriniz varmı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Şubat 2015
  9. Merhaba,

Orada kast ettiğim şey irislerin içerisindeki ekipmanlar. Yani tasarım, kalkan ve silahları kast ettim.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Şubat 2015
  10. Aa ewt k.b modum ya orayi yanlis görmusum bende zannettim irisler ve petler gecmiyor ewt anladim simdi hepinize tsk ederim iyi calismalar

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederiz.Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.