Öneri Tasarımlar Gemi Olduktan Sonra

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cяαzψ•usκudαяlı tarafından 5 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Tasarım hangi geminin tasarımıysa göreve o gemiye göre işlenmelidir

1. Katılıyorum

2. Katılmıyorum

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. görevleri yapamaz olduk.

Ekipman güncellemesinden sonra tasarımlarıda gemi olarak kullanmaya başladık. Bundan dolayı bir çoğu görev artık yapılamıyor. Mesela aşağıdaki resimdeki görevi yapamıyorum. Çünkü kestiğim düşman gemileri tasarımlı vega ile geziyor. Görevde ise tasarımsız vega kesmem isteniyor. Tasarımsız vega kullanan mı var Allah aşkına ?
    Gemi tasarımına göre değilde, gemiye göre görevlerin işlemesi daha mantıklı. Mesela 20 goliath kesme görevimiz var. Cerrah, venom, diminisher, enforcer kestik. Göreve saymadı tabii ki. Bu tasarımlar goliath tasarımı değil mi ? Goliath kategorisinde sayılmalı ve göreve işlemelidir.

Katılanların lütfen üst bölümden katılıyorum yanıtına tıklamasını rica ediyorum, sayımızı bilelim. Katılmayanlarda görüş bildirirse sevinirim. Konu tartışmaya açık.

2. evet aynı durumdan muzdaribiz

cяαzψ•usκudαяlı bunu beğendi.
  3. anakin5555

anakin5555 User

aynn yaw mümkün değil öel kesmek düzeltin şu sistemi

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. bu sorun ne kadar zamandır çözülemedi. Herhangi bir açıklama da yapılmadı. Sürekli merkeze ilettik deniliyor. Bir sorun bu kadar sürer mi allah aşkına..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.