Tasarımlar Nasıl Kullanılır?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LegendDarKus tarafından 9 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Açık arttırmadan tasarım aldım ve kullanamıyorum nasıl kullanılıyor

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tasarımları kullanabilmek için o tasarıma ait olan gemiye sahip olmanız gerekmektedir yani goliahtınız var ise goliaht tasarımları veya ageis geminiz var ise ageis tasarımlarını kullanabilirsiniz yada diğer tasarımlara ait gemiler içinde diğer gemilerden olmalıdır mesala sizin leonuz var ve siz goliye ait bir tasarımı aldı iseniz kullanamazsınız goliaht gemisine ne zaman geçerseniz o zaman hangarınızda aldığınız tasarım görünecektir.

Son düzenlenen: 9 Mart 2014
  3. saol

abi tasarımları seçmek için neye tıklıyoruz tam ayrıntıyla yazarsan çok sevinirim:)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Mart 2014
  4. KARANLIK

KARANLIK User

Ekipamana tıkladıktan sonra modumuzun resimindeki gibi tasarım sekmesinden seçmeniz gerekiyor.

5. abi benim de merak ettiğim şey o zaten ekipmana tıklıyorum ama tasarım sekmesi nasıl açılıyor

6. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Eğer seçili gemiye ait tasarımınız yoksa tasarım sekmesini göremezsiniz. Tasarım sekmesini görebilmeniz için sahip olduğunuz ve seçili olan gemide en az bir tasarımınız olmalıdır.

İyi forumlar...

7. tesekkurler cok faydali oldu

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli cevaplar verilmiştir farklı sorularınız olursa lütfen yeniden konu açınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.