Tasarımlar,Pet,Kapı,Teknoloji Cephane

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -63-URFALI-63- tarafından 29 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olması Gerekenleri İşaretleyin

1. 1.Fikir

83,3%
  2. 2.Fikir

58,3%
  3. 3..Fikir

33,3%
  4. 4..Fikir

41,7%
  5. 5..Fikir

50,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Merhaba

okula gittiğim için oyuna pek zaman ayıramıyorum ödevdi dersti derken günde 2 saat bile oynamadığım oluyor bu yüzden bir kaç fikir düşündüm

1-2 saatte tamamlanan ve çoğu userin ihtiyacı olan ROKET İNCE AYAR teknolojisi ve istenirse diğer teknolojilere abonelik yaptırılabilir mesela 10 kes üst üste yapmasını istiyorum bir tanesinin yapım süresi 2saat 10x2=20 saat 20 saatte 10 tane üretim yaptırılacak bu sayı her artırıldıgında belli bir üridium veya credits isteycek(vipte bu sıkıntı olmayacak) boylece okulda olanların veya işe gidenlerin teknoloji sıkıntısı ortadan kısmen kaldırılmış olacak

2-oyuna uzun süre ara vermiştim geçen hafta başladım ve lf2 ve birkaç uridiumla satılan eşyanın creditse çevrildiğini gördüm bu çok güzel bir fikir ama dahada geliştirilmesi ongörülebilir mesela plt-2026(ismi tam aklımda değil 2.000 azami hasarlı roketten bahsediyorum) r310'un bir üstü isteyen istediğini kullanıyorum diyorumda
    birde x1.5 çıkarılsa veya x2 credits ile olsa oyun daha zevklı hale gelebilir herşey lazer ve diroite bağlamamak lazım.

3-Pet olayı bu creditse çevrilme olayında sonra çok sayıda pet konusu açıldı kendi fikrimi de sunmak istiyorum
    pet 50mil crediye satılsın elbetteki uridimlu petten farklı olacak mesela kasılma 2 katına çıkarılacak modullerin fiyatları 10m ile 30m arası değişecek normal pet mavi iken bu kırmızı olacak (atıyorum) normal pet max 16 lazer alabiliyorsa bu 8 lazer alabilecek kalkan konusuda aynı yakıt crediyle olacak ve daha hızlı bitirecek kamikaze gibi çok kullanılan moduller yine uridiumla alınacak(çünkü pek pahallı sayılmaz) bu pet içinde geçerli olacak hangar binası gibi pet binası da olacak mavi(uridiumlu pet) veya kırmızı(creditsli pet) arasında seçim yapılacabilecek(aynı anda ıkısı kullanılamacak ve değişim için ana haritalar kullanılacak geliştirilebilir bi konu.

4-eski tasarımlar: Bastion,Enforcer vs. tasarımları herkesin gözünde ayrı bi güzellik sunmakta(sadece eski tasarımlardan bahsediyorum) mesela ben Şeref Puanı vereni daha çok seviyorum bir başkası atak veya kalkanı seviyor olabilir belli bir uridium veya credits karşılığında özellik transferi yapılabilir mesela ben %5 ek hasar istiyorum ama ş.p veren EXALTED tasarımını seviyorum ordaki %5 hasarla bundaki %10 şeref puanı özelliklerini değiştirip ENFORCER(%5 ek hasar veren) tasarımda %10 şeref puanı olacak ve %10 şeref puanı veren EXALTED tasarımında %5 ek hasar olacak

5- Benim ve çoğu darkorbit halkının yaşadığı yüce sıkıntı :) son kapı parçaları bunun için şöyle bir fikir düşündüm

bildiğimiz üzere bir gg basmak için 100 uridium lazım(vip 95) tabi bunda cephane exonomit ve diğer malzemelerin çıkma olasılığıda mevcut ve gg basan çoğu arkadaşımın amacı olan kapı parçası üretmek haliyle zorlaşıyor hele son 5 parçayı gelince imkansız gibi bir hal alıyor paladium topla sat kes biç ohoo ölme eşeğim ölme bunun yerine istenilen amaçta cephane kapı parçası ve istenirse exonomit :) için özel birkaç gg basılabilir normalde 100 uridiuma bastığımız gg (vip 95) bir kaç kat arttırılarak 1.000 uridiuma(vip 950) sadece galaxy kapısı basılabilir tabi çarpan da çıkabilir kapı parçasıda istenirse dahada özelleştirilip sadece bir kapı için mesela alpha kapısı için basılabilir ozaman ödenecek uridium 3 katına çıkar yani 3.000uridium'a (vip 2.850)yükselir çarpan da çıkabilir kapı parçasıda.

fikirlerim bukadar yorumlarınızı esirgemeyin Yavuz Bardakçı iyi forumlar.

2. 1.
    2.
    Güzel fakat Crediyle pet olayını desteklemiyorum

-63-URFALI-63- bunu beğendi.
  3. DuoTırs

DuoTırs User

X2 nin kredili olması aklıma yattı ama pet kredili olacaksa daha pahalı olmalı 50m sudan ucuz skylabı biraz gelişen biri en fazla 1 haftada 50m kasar zaten .

4. 1-4-5 iyi 4süper helehele

saten teknoloji 1kullanımlık bu şekilde abonelik zor ama 1 seferde 1teknolojiden çarpan ala bilirsek o olur mesela roket ince ayarı 1tne 20.000 x10 roket ince ayarını secerek 21 saatte210.000cr ye alırsak herkez ıçın kolay olr

5. de uri miktarı artmalı petin yaktıgin dan kat kat az olmus

4. dede sole bisi olmalı 1özellik o çarda sadece 1 gemide olmalı yoksa kafalarına göre250.000bi ozelliki gemiden al sil al sil tum tasarım ların özelliki en iyisi oldu haline getirecek elit adamlar var

5. anakin5555

anakin5555 User

1. Fiire +1. En yisi o

6. 1. guzel fikir digerlerini begenmedim. +1 sadece bire.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.