tasarımlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GRANDMASTER tarafından 9 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bana tasarimlarla ilgili linki atabilirmisiniz atabilirmisiniz diminisher venom felan

2. bunlar eski linkler yaw bana ozelliklerinin ayrıntılı aciklamasi lazim mesela kale ozelligi tam olarak ne ise yariyor bunlari acikkayan bi link vardi

3. Merhaba ,

SSS kısmında bahsettiğiniz şekilde bir konu yok fakat kısaca Kale özelliğini anlatabilirim.

Sizin kalkanınızın inmesi cok zor olacaktır yani miss vuruslar artıyor + cok azda olsa hız düşüyor. Kısaca düşmanların vuruşları %30 oranında miss olarak geçiyor. Bu özelliği kalkansız aktive etmek yararsız olacaktır.

İyi forumlar.

4. forum olayında yeniyim. doğru yere yazıyor muyum bilemedim. beni mazur görün.

benim bir sorum var. şimdi ben vegance gemi kullanıyorum ve geminin tüm tasarımları mevcut kullanmaktayım. goliaht gemisi için tasarım alsam ve kullanmasam yani goliaht tasarımı alıp vegance gemimi kullamak istiyorum. goliaht'a geçtiğimde goliaht tasarımım gelir mi

teşekküler.

5. Merhaba ,

Tasarımlar konusunda bir sıkıntı olmaz. Hangi gemiye ait tasarım sahibi iseniz o gemi olduğunda kullanabilirsiniz. Yani mevcut gemi ne olursa olsun tasarımları alabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Çok teşekkürler Sağolun

7. Merhaba ,

Önemli değil görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.