Tasarımlara Resterasyon İstiyoruz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MertcanShnlr tarafından 24 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Güzel bir fikir sonuçta sürekli aynı gemileri kullanıyoruz ve görüyoruz haritalarda. Keşke ankette düzenlemiş olsaydın daha iyi birşey olabilirdi ve tasarımlar hakkında resimler eklemiş olsan daha çok desteğin geleceğini düşünüyorum.

Keyifli Forumlar

2. bencede değiştirilmeli eski tasarımlar sıktı hazarfen güzel sadece , ama enforcer geliştirilmeli aynı şekil kalmalı ama biraz düzeltilmeli eskiye göre eksikler var

3. Nefes

Nefes User

Merhaba
    Benim düşüncem ise enforcer üzerinde az bir parlaklık eklenmeli alevlerin biraz daha parlak olması bence daha görsel bir zevk sunacak oyunda.

4. Yapmazlar dediğim gemileri eski dizayna getirmeleri :) Ama tasarımlara yenilik getirebilirler, sonuçta sürekli değişen bir oyun.

5. Beyler neden enforcerin etrafını leonovdaki gibi bir ışık almıyor? Mesela Enfercerin etrafındaki ışık alev rengi , bastion mavi , diğer tasarımlarda rengiyle aynı biçimde olsa oyuna renk katmaz mı?

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  6. güzel bi fikir :)

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aynen hatta guzel dizaynlar yapip sunum edin ve anket baslatin bence herkes yeniilik istiyor hatta renkleri de uzerinde amblemleride sirketlere gore olabilir gelistirilebilinir +1

8. Netlik , gemi görünümü , renk vb. şeyler oyunun kasmasını kat kat arttıracaktır ama şu gemilerin görünümü az da olsa değişmeli.

Oyun bende pek kasmıyor ama sizde kasıyor olabilir bu yüzden size Mozilla Firefox öneriyorum...

Ben ışık filan istemiyorum ama benim tek istediğim şu
    Enforcer tasarımının ateşlerinin belirgin olması ve ucundaki kırmızı halkanın geri gelmesini istiyorum.Ama isteyenlerin kullanabilmesi için bir ayar olmalı ki isteyenler kullanabilsin...

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu tür görselleri güzel hazırlayan kişilerin ellerinden geliyorsa hazırlayabilirler.Herkes yapamayabilir.Eskisinden daha beterinide çıkarabilir ortaya.Buda karşı tarafı etkilemez.

İyi forumlar

10. VΛLVE™

VΛLVE™ User

Enforceri çok seviyorum anca 250000lik tasarım verseler vazgeçerim.görünüş müthiş ateşler yakıyo zaten özellik de çok iyi bence gerek yok değişmeye yeni tasarım da çıksa leonova çıksın

11. Daha metalik, parlak bir görünüme sahip olabilir Gemi üstlerindeki alev v.b. şekillerde daha etkileyici bir hale getirilebilir

BlackGhost™ bunu beğendi.
  12. Daha parlak , Ateşleri Belirgin ve Kırmızı Halkaların geri gelmesi...

Sizce en iyisi bu değil mi ?

Tıpkı 2013 yılındaki gibi ama ateşleri ve rengi daha parlak olacak.

13. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;
    Yenilenen kurallar gereği , Anket ekli olmayan konular bu bölümden kaldırılacaktır.
    Konunuz Arşive taşınmıştır.
    Dilerseniz tekrar , Anket ekleyerek açabilirsiniz
    Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.