Öneri tasarımları kişiselleştirme sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -=[...DISTURBED...]=- tarafından 17 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

tasarımlara renk uygulaması kendimiz bu şekil bir sistemle yapsak daha iyi olmazmı ?

1. evet

oy sayısı 1
    100,0%
  2. hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. son zamanlarda oldukça üzerinde çalışılan şu renkli tasarımlar dikkatimi çekti ilk başlarda hoşuma gitmeyen renkli tasarımlar daha sonra bende bir fikir çıkmasına sebeb oldu.
    mağdem oyuna kişiselleştirme denilen bir bölüm çıktı ben bu bölümde tasarımlara tonaj uygulaması neden olmasın dedim istediğimiz renge boyayıp tasarımlarımızı kullanabiliriz ?
    yani kafanıza göre habire değişik değişik renklerde tasarımalr getireceğinize oyuna renk değiştiren bir sistem getirin biz gemilerimizi boyayalım sizde kurtulun bizde hem kendi zevkimize göre kişiselleştiririz gemilerimizi .gerçi siz boyayıp parayla satıyordunuz değilmi ? doğru bizde almak için can atıyorduk zaten :)
    ayrıca şimdi bi bu eksikti diyenler ve ne gerek var yetmiyormu renkli olanlar diyenler çıkacak yine biliyorum onlara şimdiden söyleyeyim yetmiyordan ziyade renkler bana hitap etmiyor adminlerin kendi kafalarına göre yaptığı için benim düşüncem bu yani sizi bilemem siz her zevke uyabilirsiniz ben uyamam.
    mantığına yatanların desteğini bekliyorum..

Son düzenlenen: 17 Eylül 2016
  2. Aliens

Aliens User

Benim bu tarz bir konum var. Oradan destek verebilirsin. Hatta benim fikrim bu görsel tasarımlar çıkmadan önceydi. :)
    Adı da:
    Yepyeni bir Client: Tasarım Atölyesi!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.