Tasırımcıların mesajı hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve İstanBULLS[C*] tarafından 21 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleyküm arkadaşlar gelişme blogu kısmındaki yeni terör tüneli kapısı tasarımcılarından bir not konusunda ;
    Kapının içinde çok ilerleyemeyen oyuncuların da adil paylaşım sayesinde ödüllere sahip olacağı konusunda sizlerin emin olmanızı istediğimiz için kapının derinliklerine fazla inemeyen oyunculara da ödüller vermeye karar verdik.

böyle bir yazı var bu ödüllein ne olduğu ve ne zaman verileceği belli mi?

2. 1. bölüm hariç her bölümde demon droiti geliyor onu kesince kutu düşüyor ve alınca doit tasarımı veriyor. Ödül dedikleri bu oluyor.

Fazladan ödül olduğunu sanmam.

3. ÖMER.E

ÖMER.E User

bana 1 tane bile demon çıkmadı kapı bitti sayılır ama demon yine yok

4. eray

eray User

çöpü topladın mı?

5. 6 tane tasarımdan 1 tane demon geldi :D Çabalamaya devam

6. Ödül olacağını sanmıyorum ama tahminimce etkinlik sonunda kapıya en az 1 kere girenlere, 1 adet diroit tasarımı verilebilir. Benim fikrim bu yönde.

7. ÖMER.E

ÖMER.E User

tabi ki topladım :D saçma şeyler çıktı yarasa falan demon çıkaydı iidi :D

tahminimce ödül daha önce hitacda yaptıkları gibi duruma göre bişeyler dağıtmak buda , yaratıklara 3.5k vuruş yapan lazerden başka bişey olamaz , veya ghostifier verebilirler dükkanda 750 uriye satacaklarını dediler ama yapmadılar bunu vereblrler şaşırmam:D

bugrahansezgin bunu beğendi.
  8. x1 verirler 1 milyon tane :D

9. x1'in dili olsada konuşsa ezmeyin bu kadar reyizi :D :p

bugrahansezgin bunu beğendi.
  10. Merhabalar;

Diğer kapılar gibi ( Örn. kronos,kappa)ödüllerin en sonda değilde kapının zor olmasından dolayı bölüm içinde kestiğiniz npclerden droit tasarımı ödülünü kazanabiliyorsunuz.Normalde diğer kapılarda ödüller en sonda veriliyordu bu kapıda bu şekilde değil ama.

İyi forumlar.

11. Reyizi özledim ya sürekli x2 atıyorum :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.