Tavsiye ihtiyacı

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve DevAthena tarafından 16 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. DevAthena

DevAthena User

Darkorbite yeni başladım sayılır. Gemim venom , lazerlerim kararsız lf4 , 8 irisim, 1 tane petim var ve 13 levelim. Bu galaksi kapılarını , skylabı , yetenek ağacını nasıl geliştirmeliyim bilmiyorum bir yol gösterirseniz sevinirim.

2. Bol bol kutu toplamalisin pvp haritalarinda dostum:)

DevAthena bunu beğendi.
  3. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Galaksi kapısı olarak sizlere Zeta kapısın öneririm. Zeta kapsını tamamladığınız zaman gelecek olan günlük dosya ile argelerinizi fulleyebilir, gelecek olan yeşil ganimet anahtarı ile Apis/Zeus diroitlerinizi tamamlayabilir ve Havoc'larınızı fulleyebilirsiniz. Skylab'ı mümkün olduğunca en kısa sürede 20 seviyeye getirmeye gayret edin. Ancak seviye atlatırken skylab'ın içerisinde seprom biriktirmeye dikkat edin çünkü ARGE'lerinizi dağıtırken seprom ihtiyacı olacaktır. Arge konusunda burada yer alan mesajı inceleyerek sizlere uygun arge dizilimini seçebilirsiniz.

İyi forumlar.

DevAthena bunu beğendi.
  4. DevAthena

DevAthena User

Bunu dikkate alacağım dostum :)

Merhaba,

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Size de iyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2019