Tavsiye istiyorum...

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve KafkasKartalı_ tarafından 23 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Öncelikle herkese iyi günler arkadaşlar.
    Gemilerim:venom diminisher emsalleri var.
    Lazerler:fazlasıyla lf3,9 lf4,5 tane de kararsız lf4
    3 havoc
    fazlasıyla bo2 ve hız jeneratörü
    pet: 3 radarım var, sv3 kamikazae, sv3 oto toplama.
    burgu, kalkan duvarı,
    128m kredi
    44bin uri var
    Ekleme;
    21 arge kalın sıkıyorum
    8 iris
    22 apis parçam
    4 zeus parçam var
    Sizce neler yapmalıyım?

Son düzenlenen: 25 Eylül 2019
  2. wasddsaw

wasddsaw User

Sürekli zeta yapman lazım. Elle pala toplasan petsiz saatte 2k pala, yani yaklaşık 12k urilik gg çıkar. Ama sürekli pala toplayamazsin çünkü sıkıcı. Diğer zamanlarda venomla görevlerini yap ve cubi lere yanla. Venom yeteneği cubi de oldukça iyi uri kazandırır. Güve alma, güve alacağına fazladan bir zeta yaparsın.
    Zetadan gelen dosyalarla arge kasarsin, anahtarlari da zeus gününde açarsın.

3. 2 arkadaşta anahtarları Zeus gününde harcamanı tavsiye etmiş fakat bence en azından gemiyi fulleyene kadar LF4 günlerinde açman daha mantıklı olur. Zeus droidi hemen sahip olunabilecek bir diroid değil. Dolayısı ile gemiyi güçlendirip daha hızlı ve fazla zeta kapısı yapıp en son zeus günlerinde açmanı tavsiye ederim.

4. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Diğer üyelerimiz yardımları için teşekkür ederiz. Benim de kişisel tavsiyem Zeta kapısı yapmanızdan yana olacak. Ancak Zeta dışında diğer günler Credits'e odaklanmanızı önermekteyim. Iris'leriniz 8 adet değilse bu şekilde Iris'lerinizi tamamlayabilirsiniz, 8 adet olsa bile geriye kalan önemli tasarımlarınızı Açık Arttırma ile alabilirsiniz. Ar-Ge puanı için Uridium harcamamanız gerekli zira Zeta kapısından istemeyeceğiniz kadar çok Günlük Dosyası kazanacaksınız (Pazar günleri).

Havoc'larınızı tamamladıktan sonra hasar ve kalkan puanları için Iris droit geliştirmelerine başlamalısınız, geliştirme indirim günleri olduğu gün başlamanızı öneririm.

Yani kısacası şuanlık vaktinizin çoğunu geçireceğiniz harita 5-3 olacaktır. Palladium ile Zeta kapısını tamamlayıp sürekli tekrarlamalısınız.

İyi forumlar.

5. Burgu uçuş düzeni daha mantıklı değil mi, ya da ben mi yanlış biliyorum. Benim de aklımda olan sürekli zeta yapmak pazar günleri

zeustan ziyade lf4 gününde açmayı düşünüyorum, lf4 sayım az çünkü. en azından toplam 31 tane lf4 aparsam bence iyi olur, hem gemi hem de droidler için

Sizce de lf4 Fullemek daha iyi değil mi, bana o daha faydalı olur gibi geliyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Eylül 2019
  6. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Öncelikle Forum Kurallarımız gereği ard arda ileti yazmak yasak olduğu için iletilerinizi tek bir yanıtınızda birleştiriyorum. Forum Kurallarını okumayı ihmal etmeyin ve aynı durumu sergilemekten kaçının.

Burgu uçuş düzeni hasar olarak daha iyi olarak gözükebilir ancak Güve uçuş düzeni ile kapı daha hızlı tamamlanabilir çünkü %20 hasar kalkanı es geçip direkt rakibin DP'sine işlemektedir. Eksi yanı ise maalesef kalkan puanlarınızı sıfırlar. Burgu ile Güve arasında seçim yapmak size kalmış durumdur.

Benim de tavsiyem LF-4 gününde kutunuzu açmak olacaktır. Zeus sizin için şuan çok erken gözüküyor, LF-4'lerinizi iyi bir sayıya çıkardığınız takdirde Zeus gününde kutu açmalara başlayabilirsiniz. Tabi bu tamamen size kalmış bir durumdur.

İyi forumlar.

7. Düzeltmeniz için teşekkür ederim, tekrarlamamaya özen göstereceğim.
    Konu hemen kapanmasın, başka fikirler de duymak istiyorum.
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

.Paradoks. bunu beğendi.
  8. Güve alınası gibi ama şimdilik ona 100k uri vermek ne bileyim ne kadar mantıklı. o para ile yapılacak daha güzel şeyler bulamaz mıyız?

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Bana kalırsa görev yapabilirler veya npc imha ederek kasabilirsin. Eğer Palladium toplayabiliyorsan onları takas edip galaksi enerjisi biriktirip kapı yapabilirsin. Şu duruma göre Zeta tavsiye ederim. Hem ödül getirisi iyi hem Hafif rakamların. Daha sonra Hercules'e yönelebilirsin. Olur olmaz şeylere uridium harcama ve eğer kredi ile alabiliyorsan öyle almaya çalışabilirsin.