TAVSİYE LAZIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .··..·[ÇΛЯ§I]·..··. tarafından 10 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba benim hesabım tr6 da 8 iris full lf-3 1 lf-4 1 havoc goliath.Benim amcam da oyunu oynuyordu tr1 serverinde 25 lf-4 3 hangar 41 arge 6 havoc hesabı var amcamın hesabında oynamayı düşünüyorum ama tr1 de çoğu gemi full ve diğer serverlere göre pala falan toplayamam gibi sizce kendi hesabımda mı devam edeyim amcamın hesabında mı ?

2. joqer73

joqer73 User

kardeşim el emeği her zaman daha iyidir. bu oyunda kendi hesabını yapmaktan daha zevkli birsey yok amcanın carıyla sadece baskın yaparsın bi zamandan sonra sıkıcı gelir kendi çarında yapacagın daha çok sey var bence elindeki ile devam et

3. SpookS

SpookS User

Merhaba,

GİŞ kuralları gereğince bir üyelik bir oyuncu tarafından oynanabilir ve ancak bir sahibi vardır.Başka kişiler tarafından kullanılamaz veya satılamaz.

Keyifli forumlar.

4. Ama amcadıymış verebilir

Bence alma çünkü olay deneyim meselesi bana full bir hesap verseler oynuyamam çünkü alışık değilim

5. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Fark etmiyor.Sonuç olarak üyelik sahibi üyemizin ailesinden bile olsa başkasına ait bir üyelik.

Keyifli forumlar.

6. ILYRevenge

ILYRevenge User

Oyna gitsin , palada sıkıntı çıkmaz bence, 25 lf-4 'den çok olan hesap sayısı fazla değil,nerdeyse herşeyi full geminin önüne çıkanı kesersin eliti varsa.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.