tavsiye verin kafam çok karıştı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___ΜΣƲLƱƬCΔ∏Ƙ___ tarafından 10 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar öncelikle gemimi size tanıtayım 9 arge 25 lf3 28 elit hız 16 bo2 burgu uçuş düzeni 1 hercules 4 lvl pet var 6 iris 1 flax 20k kredi 450k da uri Cerrah tasarımı Aegis Elite var sizce bu uriye Ne yapayım yardım edin

2. Şuan argeye ihtiyacın var gibi gözüküyor 9 arge az,ben olsam kalın sıkma argesine göre arge basardım,birde sahip olduğunuz uçuş düzenleri söylememişsiniz söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim

3. uri ile sadece burgu var Ben gemiyi fulledikten sonra arge yi yapmayı düşünüyordum Şimdi kalın sıksam daha mı avantajlı olurum

4. B
    Elinizde burgu olması iyi onun çok yararını görürsünüz,benim kalın sıkma argesine göre arge yapmayı tercih etmemin nedeni bu arge diziliminde darbe puanınızı ve kalkanızı güçlendirecek argeler içermesi ve kalın sıkmanız kasılırken daha rahat bir şekilde grup bulmanızı sağlayabilir ve elbette kalın sıkma göze bayağı hoş gözüküyor:D(tabi bu benim fikrim istersen başkalarınında tavsiyelerini dinledikten sonra karar verebilirsin:))

5. o arge yi söylersin neye vereyim 17 argem oldu kuzenimde gaz verdi aldım 400 k uri kaldı

6. Gemi Gövdesi I 2/2
    Mühendis 1/5
    Kalkan Enerjisi 2/5
    Kelle avcısı I 2/2
    Gemi Gövdesi II 3/3
    Kalkan şıklığı 5/5
    Ayarcı 3/5
    Kelle Avcısı II 3/3
    Bu 21 argede kalın sıkma bunları yaptıktan kalın sıkmaya başlarsın sonra kalkan enerjisini 2/5 ten 5/5e tamamlarsan on numara olur:D

7. Aliens

Aliens User

Sana tavsiyem sadece Uridium ile Zeta yap. O kapı ile Ar-Ge, LF-4, Apis ve Zeus tamamlayabilirsin. Tek önerim Zeta kapısını yapman. O kapı içinde güve uçuş düzenini almanı öneririm. Zetanın yaratıkları güve ile vurduğun zaman çok çabuk patlar ve kolay bir kapıdır. Kazancı gelişmekte olanlar için de altın değerindedir.

8. tesekkur ederim şu anda 17 argeyim inşallah tamamlarim
    düzene ve kapıya indirim gelince alacağım Teşekkürler konu kilitlenmeye uygundur

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.