Tavsiye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ErcanYılmaz tarafından 13 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese kolay gelsin. uridium harcama konusunda kararsız kaldım arkadaşlar. Gemide havoclarım ful. lf4 ve geliştirme eksiği var. Uçuş düzeni olarak yarasa,güve,kalp var. Kastığım uriyle ne yapsam daha yararlı olur gemiye geliştirme mi? kappa mı? yoksa elmas,yarasa vs diroit tasarımları katkı yapar mı ?

2. Merhaba ,

Droid ( İris - Apis - Zeus ) geliştirmeleri tam değilse onları geliştirin ve ayrıca LF-4 geliştirmelerine devam edin. Arge durumu iyidir diye tahmin ederek geliştirme yapmanızı öneriyorum.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

3. peki lf4 sayı olarak eksik onlar için kappa mı devam edeyim geliştirmeden sonra mı kappa yapmam daha iyi olur teşekkürler.

4. Merhaba ,

Kutu açabilirsiniz yada Epsilon ile Kappa yapabilirsiniz. Kazanç açısından bakarsak Kappa hem Hercules hem LF-4 açısından daha avantajlıdır.

İyi forumlar.

ErcanYılmaz bunu beğendi.
  5. teşekkürler kıyamet fm

6. Merhaba ,

Önemli değil :) ayrıca biraz daha bekleyin farklı öneriler gelebilir.

İyi forumlar.

7. senberk99

senberk99 User

bence kappa yapın palla toplayarak mantıklı olabilir kappadan herkülleri fullersiniz ayrıca arada bir lf4 de çıkar bir de kappadan gelen uriyle de kutu alıp açabilirsiniz bence 15lf4ünüz olduktan sonra geliştirmelere başlayabilirsiniz tabi bu benim görüşüm...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.