Tavsiye

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve joetly tarafından 10 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. joetly

joetly User

öncelikle herkese merhaba

bende hemen hemen aynı konudan muzdaribim. ama sorun şu ki benim gemim henüz full değil. 7 adet iris im var (uçuş düzeni hiç yok) 6 adet lf3 ve 2 adet lf 4 üm var gerisi sll03. gemim goliath. henüz zeta kapısı dönecek kadar yüksek vuramıyorum. muhtemelen dönemeyebilirim çünkü 2 adet arge yapabildim. canım 261 bin. vuruşum x1 ile 3700 civarı.

venom birleştirmek için sürekli montaj parçaları yapabilmek için saimon ve devolarium kesiyorum. dün koca günümü neredeyse devolarium, boss devolarium, sibelon ve boss sibelon a ayırdım, anca 2 tane plazmid çıktı. bir de boss olanları kesmek için ekstra efor sarfediyorum resmen.

aklıma takılan konu şu. montaj parçaları sadece yeşil ganimet kutularından çıkıyor galiba. şimdilik zeta dönemeyeceğim malum. acaba marketten anahtar alıp en azından montaj parçaların bir kısmını oradan çıkartmayı mı ümit etsem? en azından venom alabilirsem yeteneği ile boss devolarium veya boss sibelon gibi npc leri kesmem daha kolaylaşacak montaj parçası falan yapabilrim en azından. obsidyen anahtarı, mavi, kırmızı ganimet anahtarı gibi.

cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Mesajınız yazmış olduğunuz konunun içeriğinden bağımsız olması nedeniyle tarafımca taşınarak yeni konu oluşturulmuştur.

Öncelikle açık artırmadan eksik irisinizi tamamlayın. Sahip olduğunuz gemi ile Zeta Kapısı'nı tamamlayabilirsiniz ancak kaçarak vurmanız gerekmektedir ve bu nedenle tamamlamanız bir miktar uzun sürebilir. Ama Galaksi Kapıları Çifte Ödül Günü'nde Zeta Kapısı'nı bitirmenizin size oldukça fazla faydası olacağı da çok açık, bu sayede havoclarınızı tamamlayabilir, gelecek günlük dosyalarıyla argenizi geliştirebilir ve yeşil ganimet anahtarlarıyla da Zeus ve Apis Droidiniz için parça biriktirebilirsiniz. Bütün bunlar sırasında da bol bol kredi biriktirmenizi ve Venom'u montajdan elde etmeye çalışmak yerine açık artırmadan satın almanızı öneririm. Açık Artırma'dan satın alabileceğiniz itemler ve gemiler için kaynaklarınızı harcamamanızı öneririm. Kaynaklarınızı kredi ile satın alamayacağınız malzemeler ve gemiler için saklamış olursunuz bu şekilde.

Kişisel fikrim bu şekildedir, diğer oyuncuların da tavsiyelerini almaya devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

joetly bunu beğendi.
  3. joetly

joetly User

çok teşekkürler sayın Lyngvia

konu kirliliği olmaması için ve hemen hemen aynı uridium a sahip olduğum için konu açmamıştım.

youtube üzerinde zeta kapısı ile ilgili video ları izledim. hatta bir kişi besleme yapmadan 10 bin civarı hasar veriyordu ama arge ve uçuş düzenleri vardı. kimi zaman yeşil (hangisi olduğunu bilemiyorum) ateş ettiği halde video hızlandırma olduğu halde sanırım 2 saati buluyordu bitirmesi. ki venom ile özellikte kullandığı halde bu kadar zorlamıştı. sanırım canı da 360 bin civarı.

aslında ölmekten yada zamandan yana sıkıntım yok. tek başıma bitiremeyeceğimi düşünerek (sanırım 5 kere ölürsem o kadar kapı enerji boşa gider düşüncesi ile ve birde 4-5 saat uğraşıp bitiremeyince ve malum kapatıp çıkarsam falan düşüncesi :) )

dediğiniz gibi yapayım sayın Lyngvia.

Cevabınız için çok teşekkürler.

Lyngvia ve Labirent bunu beğendi.
  4. Kardeşim seprom besle lazere hasarın artar yaparsın zetayı.Gelen anahtarları zeus gününde aç hem apis-zeus parçası bulursun hemde bolca lf3-lf4.

joetly bunu beğendi.
  5. xxkubixx

xxkubixx User

Bence yapabilirsin zeta çok zor bir kapı değil.NPClerden kolaylıkla kaçabiliyorsun,kaçarak sıkabiliyorsun ağır konfide.
    Uzun sürebilir sadece, benim gemi hala full değil 8 iris full lf4 seprom besli olarak x1 ile burguda 12k-13k vurarak 1.5 saat falan sürüyor.
    Sende seprom beslersen %40 daha çok vurursun işin kolaylaşır.
    Kalkanların varsa iyi olur son boss biraz vuruyor.
    Bak bu fotoda ilk zetalarımdan biri :)
    4 ‎Eylül ‎2012 ‎Salı, ‏‎14:05:23 tarihinde yapmışım.zaman çabuk geçiyor.

Bu arada aman ha sakın uri ile yeşil anahtar alma çünkü hiç bir şey çıkmıyor.
    Urine yazık olur.Uri ni biriktirip kalp diroit dizilimi al.
    Birşeyler çıkması için çok bol anahtar lazım.500 kadar.

joetly ve .Kuasar. bunu beğendi.
  6. IParamoreI

IParamoreI User

Seprom falan beslenmeden x1 ile yaparsın zetayi. Alabiliyorsun güve düzeni al yap cephaneden ve süreden tasarruf edersin

joetly bunu beğendi.
  7. aLbAy_6¹

aLbAy_6¹ User

hiçbir şeye gerek yok GÜVE UÇUŞ DÜZENİ al gemi 1 konfide hız irisler lazer 2 konfide gemi hız irisler kalkan 1 konfide al güveye kes canın azalınca 2 konfiye çek tamirini ol..

joetly bunu beğendi.
  8. özdemir.x

özdemir.x User

Zetayı rahatlıkla bitirirsin dostum. Anahtara uri vermek senin için uri kaybından başka birşey değil. Pazar günü 1 zeta yapsan hem arge için günlük dosya hem anahtar alırsın. Anahtarlarıda sadece cuma günleri kullanmanı tavsiye ederim. Olurda apisi tamamlarsan da zeusu tamamlayana kadar birleştirmemeni öneririm.

joetly bunu beğendi.
  9. Montaj parçalarını birleştirden yapman çok zor. Zeus gününde sarı kutuları aç hem lf4 hem lf3 hem de montaj parçası çıkar.

joetly bunu beğendi.
  10. joetly

joetly User

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. zeta için ayırmaya karar verdim. ilk olarak güve uçuş düzenini alıcam geri kalan herşey için zeta ya ayırıcam. yapamayacağımı düşünüyordum ama artık tam tersi düşünüyorum. ilk başlarda belki zorlayabilir ama artık şundan eminim gelişmem için en iyi yol zeta. tekrar tekrar teşekkürler.

sayın Lyngvia cevabımı aldım konuyu kitleyebilirsiniz

.Paradoks. bunu beğendi.
  11. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.