Tavsiyeler...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve andermo83 tarafından 19 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. andermo83

andermo83 User

Öncelikle Herkese Hayırlı Forumlar...
    Gemi Özellikleri:
    2 Hangar
    5 Lf-4
    69 BO-2(iki hangarda da pet 17 adet gemi 15 adet şeklinde)
    27 Hız
    Gemi Goli+ Sinek(tüm tasarımlar mevcut)
    25 arge
    güçlendiricisiz Gezmiyorum
    Günlük Ortalama Oyun Süresi 1 Saat Bile Sürmüyor
    1 Havoc
    x4 45k rsb 80k görüyor gemi
    18 lvl 2.3m şeref
    şinden sonra nasıl bi yol izleyeyim genelde uri cekip gg basıyorum
    8 iris 1 apis 16 lvl roket atar da 16
    zeus yok
    kutu veya pala toplama zamanım olmadıgı için bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim ortalama 2 haftada bir 990k uri cekimi yapıyorum
    zaten
    Üyelik başlangıcı:07-08-2014
    Oyun süresi:178 saat
    böyle bir oran var
    aegis e gerek yok sadece yol göstermenizi isterim bundan sonraki uri nereye gitsin
    cephane de 500k beyaz 1m rsb 1000 ema şeklinde oraya da yatırıma gerek kalmadı:(
    pet tüm modül ve slotlar acık
    diroit olarak da elmas yengec kıskac kalp güve yarasa mevcut
    şimdiden herkese tşk ederim

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Zeus günlerinde kutu açmalısınız.Anahtarları hem uridium ile hemde zeta kapısı yaparak elde edebilirsiniz.Ayrıca zeta ilede muazzam miktarda anahtar elde edebilirsiniz.

İyi Forumlar

andermo83 bunu beğendi.
  3. takemyhard

takemyhard User

sağlık iste bence...gerisini veriş sana zaten...:) bence argeni enaz 31 yap...anladığım kadarıyla maddi sıkıntın yok...zeusu yapabilirsin ilk x3 gününde....arge+zeus+geliştirme ilk etapta yapman gerekenler...;) bu ekipmanla çok rahat lf4 grvini ve epsilon kapısını yapabilirsin....yani lf4'e yüklenirsen yukarda anlattığın imkanlarla 2ayda gemin full+full+full olur...genelde oyuncular kalkan geliştirmelerini ihmal ederler...geminde enaz 10 adet 16lvl kalkanın olursa diroitlerinde 16 lvlsa....yıldızlılarla kafakafaya gidersin....yanii anlııycaan önce zeus yap....sonra argeni 31 yap...sonra geliştirmelerini tamamla....ensonundada kalan bütün urinle lf4 ara.....tabiii bu benim düşüncm:rolleyes:

andermo83 bunu beğendi.
  4. andermo83

andermo83 User

Yorumun icin cok tskler zaten sirada ki uri cekimi ile 15 kalka 16 yapacagim ki suanlik gelisim tamam olsun lf4 tamamlamadan gelisim yapma diyorlar 35 yap sonra hepsini direk 16 yap diyolar

Tsk ederim modum bilginiz icin o zeta zaten hedef arasinda cunku ilk zeusu bugun yaptim 1 havoc .s havoclari golide fulleyecegim ve 2. Hangar herkul yapabiirsem kismet se vega da kullanacagim .s

5. takemyhard

takemyhard User

herkezin fikri ayrı....ben bulduğumlf4ü hemen 16lvl yapıyorum...30 lf4 bulup hepsini geliştirmek yakalşık 2.500.000 uri gerektirir...yani 30 lf4yap...sonrada 3 defa x3 çek ve hepsini geliştir..bana biraz abartılı geldi...tabbiki bu imkan meselesi...ben yapamam...yapabilen arkadşlara kolayglsin:)

andermo83 bunu beğendi.
  6. andermo83

andermo83 User

Orasi oyle de imkan kisitli oyun suresi 1 saat falan gunde 1 gun izin var o gu 3 saat falan aktif olabiliyorum en fazla.sama sonucta tektek de gelistirsem 2.5m uri tutacak ayni andada yapsam 2.5m gid3cek .s

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle hedeflerini belirle,bir hedefi bitirmeden diğerine başlama.Sizin başlamanız gereken yer ZETA kapıları.Havoçları fulledikçe gelen anahtarlarla açtığınız sandıklardan lf4 ve Diroit parçaları bulma şansınız yüksek.Diroit ve kalkan geliştirmelerini arada çıkan %25 indirim günlerinde yapmanızı tavsiye ederim.

İyi rorumlar.

andermo83 bunu beğendi.
  8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

En azından bu süre zarfında gelişmiş lf4 lerle daha iyi vurabilirsiniz.Bende bulduğum lf4 ü 16. Seviye yapıyorum.

İyi forumlar

andermo83 ve takemyhard bunu beğendi.
  9. andermo83

andermo83 User

Tsk ediyorum modlarim peki bir sorum olacak sans biliyorum ama havoclar ortalama kac zetada fullenir tahmini dogrudur 10 kapida olur 50 de olur ama ortalama bir sayi istesem sizlerden

10. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Genellikle 30-35 kapı arası tamamlayan kişiler çok. B:u 20ye düşer 40a da çıkar sizin şansınız. Havoc ihtimali %33tür.

Keyifli Forumlar

11. maddi sıkıntı yoksa full havoc olana kadar zeta

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

20 25 arası bir sayıya yapabilirsiniz.Ancak sizinde dediğiniz gibi şans faktörü gerçekten önemli.

İyi forumlar

13. VΛLVE™

VΛLVE™ User

çarını ver günde 3-4 saat kasayım :D şaka yapıyorum

bence de zeus gününde kutu aç, lf4 gününde kutu aç ve kapıya uri verme pally topla

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lütfen bu tür geyik amaçlı cümleleri konuşmacı köşesinde yazınız burası doğru bölüm değil.

İyi forumlar

15. andermo83

andermo83 User

Pala toplamak ? Gunluk 1 saat ile kac haftada kapi acilir ? Oyunu bilmiyor degilim sadece bu tarz bir oyun anlayisina ilk defa yoneldim eskiden gunluk azami sure 6 saat civariydi ama bu 1 saatle sinirli oldugu icin daha oncede bu performans ile oynayan birilerinden tavsiyeydi konunun amaci...
    ayriyetten cvp veren mod ve arklara tsk dileklerimi sunar hayirli oyunlar dilerim...
    vale ayriyetten bir account un satisi ortakligi ve 2 ip den ayni anda girisi vs yasak oldugu kurulusunda beri soylenen ve raporlanan bir konudur elimdeki imkanla 300 400 e hazir accont ile oynamasini da bilirdim fakat ne alim nede satim yasak olup yasak kalacakyir...
    konu kilitlenebilir tekrar herkese tsk dileklerimi sunarim karar
    ilk uri gunu 990 uri x3 de cekilir 3m civari uri zetaya fullenene kadar devam kalani kalkan gelisimi ve devaminda zeus gunu anahtarla zeus ve lf4 denemesi sectim kolay gelsin
    kilitlenebilir

16. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.İyi oyunlar.İstek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.