Tavsiyelerenizi Bekliyorum...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AyKaranlık. tarafından 3 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben TR2 de oynuyorum şu anda 13 lwl'im Goliaht'ım var 1İris 7Flax'ım var 5LF-3 , 3BO-2'm var bana verebilecek tavsiyeleriniz vardır mutlaka ilk önce iris' mi alayım yoksa LF-3'mü tamamlayayim nerede kasılayım ha birde şöyle düşünüyorum 10 k uridiuma 1LF-3 alacağıma kutu anahtarı alırım 7 tane kutudan LF-3 düşmezmi tavsiyelerinizi bekliyorum

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

İlk başta lf3 sayınızı 15e tamamlamanızda iyi olabilir.Ardınan ikinci irisini alarak devam edebilirsiniz.

Kutu meselesine de gelirsek o işin sağı solu belli olmaz.10 kutuda lf4 de çıkabilir lf3 de çıkabilir ama biliyorsunuz ki çıkmayadabilir.Şans işi bu. Şuanda öyle birşey yaparak uridiumunuzu riske atmanıza gerek yok bana kalırsa.

Leonov alarak x-4 ve x-3 haritalarında kasılmak daha iyi olur . Leonov alamam dersenizde olsun yine x-3 ve x4 haritasında kasılmalısınız.

İyi forumlar.

Rehber bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.