Tavsiyelerinize İhtiyaçım var !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erenalp95 tarafından 26 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. erenalp95

erenalp95 User

Goli- Vega 8 iris ARGE 14 (Elmas - Kalp )
    24 Lf3 14 Bo 14 Hız
    Pet 8 Kami Toplama 3 var 5 Tanede Radar
    Sky-lab gelişiyor

Özel Tasarımım yok ( saatlik acık arttırmadakiler var)

Spreahead almayı düşünüyorum acaba yanlış mı düşünüyorum palla toplarken kamufle toplamak zorundayım da

Birde ticaret modulu alsam iyi olur mu . sefer poanımda 410 k yakında 1000 k olucak

Bir miktar uridiumum var tavsiyeler doğrultusunda kullanıcagım..

Apis ve Zeus için mi uğraşsam bi yandanda lf3 lf4 bo2 hız verirse takviye olur boşuna uri ve credits harcamam .

Su an kapı açmaya uğraşıyorum ama bilmiyorum başka bisey yapmalı mıyım ?

2. Alma bence spear çünkü kamuflesi 30sn ve bi pala alınca anında kalkıyo hiç gerek yok para israfı. Tavsiyem zetaya yükelenip havoc alman gelen uri ve anahtarı da biriktirip apis zeus günlerinde açman. Bir zeta içinden gelen ödüllerle 50.000 uriyi buluyor bu arada palada da elit kasarsın arada ubere git ki şeref ve tp kasıp rütbeni koru

3. tiaremy94

tiaremy94 User

Eğer oynadığınız sw'da şirketiniz dominant değilse pala toplamak sizin için zor olacaktır şirket değiştirebilirsiniz. ( sizin gibi 500k şp vardı fakat 1 kapıda telafi edersiniz düşen seref puanını). Eğer şirket değiştirmem diyorsanız spearhead veya vega'nın tasarımı kaçmak için iyi bir opsiyon olacaktır bakın toplamak için demiyorum. Arkadaşın dediği gibi zeta yapmanız; havoç çıkarmanız ve apis-zeus'u inşa etmeniz. Daha sonrasında epsilon kapısını yaparak lf4'lerinizi tamamlar bir yandan da droit geliştirmesi yapabilirsiniz.

4. erenalp95

erenalp95 User

dominant değil ama cokto kötü değil tr 6 da vru yum ama kesiyolar görünce ortalıkta toplatmıyorlar :D kamufle olup pete toplatıyorum

5. tiaremy94

tiaremy94 User

Ben de tr5'te oynuyorum full olmama rağmen şirket değiştirdim mmo oldum çünkü eic ve vru hem cubi'ye çok baskın alıyor hem de pala toplayamıyorlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.