Tavsiyelerinizi bekliyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve celalettinkal42 tarafından 14 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkeze merhabalar
    Suan itibariyle elimde 11 adet lf3 4 iris ve 4 driot im bulunmakta
    3 adet gemim var venge leov goli olarak 3 adet gemim var...
    Bundan 3 gün önce x2 paket içerigi satın aldım ve 3 günde yaklaşık olarak 30k ya yakın uridium kastım kutulardan fakat şimdi ne yapacagımı bilemiyorum gelişmek için...
    40 k ya yakın uridum oldu sizce neler yapmalıyım pet işine mi yönelmeliyim yoksa Apis Zeus gibi ne olmadıgımı bilmedigim seylere mi yönelmeliyim ve onların artıları nelerdir yardımcı olursanız sevinirim :)

2. Sertan

Sertan User

Öncelikle Merhaba :)
    11 adet lf3'üm var demişsin, 20 lf3 alman gerekiyor. ama bundan önce ilk olarak hızları fullemelisin şu 2k lık hız jeneratörleri var onlardan 15 tane olması lazım. sonra bo2 kalkanlarınıda 15 e tamamlaman gerekiyo ardından 20 lf3 daha alıp 31 e tamamlamalısın. sonrasında irislerini 8e tamamlamalısın. bunları halletikten sonra tekrar konuşalım :) şuan için pete bulaşmamanı tavsiye ederim he illa bulaşmak istiyorsan bulaş ama emin ol maliyeti çok yüksek olucak önce pet almalısın ardından onu 8 level yapıp kamikaze 3 alman gerekiyo iş bununlada bitmiyo kamikaze ile kasılmak istersen hesabının vip olması şart.

3. Aknilox

Aknilox User

urini hiçbişeye harcama biriktir,indirime girdiğinde ganimet anahtarı al ve lf4 günü geldiğinde kutuları aç. ordan gelen lf3 kalkan hızlar ve bi de lf4 ler daha hızlı ilerlemeni sağlar. kredini de irise biriktir. daha da ileriyi düşünüyosan kutularını zeus gününde açabilirsin. apis ve zeus 9-10. diroitler oluyo irislerden farkları yok

4. hocam yorumların icin tessekurler fakat zaten kutu toplamak icin arastırma yaptıgımda elit hız desteginin lazım oldugunu düsündüm ve oncelikle hız ile ise baslamıstım 16 adet G3N-7900 hız iticim bulunmakta :) ayrıca kalkan 12 adet de SG3N-BO2 im bulunmakta :) tek eksigim lf3 ler ve iris sanırsam onları tamamlamam lazım 1 de bir soru sorucagım
    suan ne iris ne diroit alabiliyorum sınırları 8 midir birisini satın almak için digerini satmam mı lazımdır ?
    teskkurler

5. Kalkan ve lf3 eksiğini hızlıca kapatman gerekiyor. Eğer arkadaş ortamın varsa kristallon güzel bir seçenek olacaktır senin için. Hasar potansiyelim bana yetiyor diyorsan eğer uri ile lf3 almana gerek yok pet ve modül işine girebilirsin. Yeni diroit alman için bir tanesini satman gerekiyor. (apis zeus için gerek yok). Aman dikkat et irisi satma :)

6. İris veya flaxdan en fazla 8 tane olabiliyor yani 8 flax varsa birini satıp iris alabilirsin.

7. :) cok tesekkur ederim hocam artık kendime yapmam gerekenin bir arkadas gurubu bulmak oldugu kararına vardım
    Solo solo kutu topluyordum :D

8. Öncelikle pet alıp onu 8 level yapmanı öneriyorum. Sonrasında 3 level oto yağma alırsan Katlayıcı avantaj paketi senin deyiminle x2 ile çok daha seri uridium kasabilirsin. uridiumunu biriktirip lf4 günlerinde kutu açarsın hızlı bir şekilde ilerlersin. Önemli olan ilk olarak item kasmaktır. İtemlerin olduktan sonra leveli çok rahat kasarsın.

9. Sertan

Sertan User

Evet en fazla toplamda 8 adet (iris,flax) alabilirsiniz sizinde söylediğiniz gibi bir tane iris almak için 1 flax satamanız gerekiyor yani bu durumda 7 droitiniz kalacak ve 8. için yer açılmış olucak. dokuzuncu droit apis onuncusu ise zeus bunlar için korsan ganimeti açmanız gerekiyor. size tavsiyem ihaleden şuan sadece 3 adet bo2 alın kredi ile 11m crediye alırsınız (tr5'te genelde bu fiyata alınabiliyor.) ardından credi ile 5-6 lf3 alıp sonrasında toplayacağın credi ile iris almanı öneririm topladığın urilerlede korsan anahtarı alıp LF4 gününde açabilirsin. Saygılarımla :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.