tavsiyelerinizi bekliyorum

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ACID tarafından 24 Ekim 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ACID

ACID User

Merhabalar, uzun süre önce bıraktığım hesaba tekrar döndüm. Oyun baya bi değiştiği için de sizden tavsiye almak istedim. amacım vs atmak değil şuan zaten hesabım pve de.
    birde daha kapı vs açmadım zeta yap diyorlar. hangi gün açılması ve yapılması gerekiyor bu kapıların. hangi droid düzeni almam mantıklı olur gibi en detaylı şeylerin bile tavsiyesine ihtiyacım var :)
    -hesabım 17 seviye. aktif olarak goliath kullanıyorum.
    -5 arge (gemi dövdesi I 1/2 , mühendis 1/5 , kalkan enerjisi 3/5)
    -18 adet lf3 , 1 adet kararsız lf4 ve kalan boş lazer slotlarını da spectral 2 ile doldurdum.
    - 14 adet sg3n bo2, 1 adet sg3n bo3 kalkan,
    -15 g3n 7900 hız,
    -8 iris ve 1 apis,
    -güve ve x oluşum droid düzeni,
    -10 seviye pet, 1 lazer slotu açık :D ham madde toplama 3 ve 2 tane radar protokolü 3 mevcut.
    hali hazırda 80m credit ve 500k uri mevcut.

2. dikyarteam

dikyarteam User

Selam hocam. Sana tavsiyem ilk pro lazerlerini fulle sonra pazar günleri zeta at. 2 tane havoç alma şansın olur. havoc fulleyince kappa at hercules al. sonra görevlerle 22 lvl olup 100 görevlerine giriş yap. klasik kasılma mantığı budur.

3. _01_

_01_ User

bl görevleri ile 10 prometheus u al eksik lazerleri tamamla en azından ilk etapta levelin yetiyorsa eğer. sonrasında kesimle devam ederek takım falan bulabilirsen prometheus üretmeye devam et. parayla uçuş düzeni olarak burgu al uriyle varsa indirim çekme imkanın indirim çekerek. sonra açık arttırmadan zor gibi duruyor millet kredi ihtiyacı kalmadığı için uçuk teklifler veriyor ama solace gemisini almaya bak eğer ordan olmuyorsa birleştirden ve aynı şekilde solacenin pve hasar yüzde 15 arttıran modülünü de tak, turuncu sandıklara kullan anahtarlarını zeusu tamamlamaya devam et kapı olarak da arkadaşın dediği gibi zetadan git şimdilik havoc tamamlamaya bak

savaş biletlerine eğer satın alabiliyorsan ordan gelen anahtarlarla eğer asmodeus gibi lazerler eklenmediyse direkt haritadaki sandıklardan aç iyi ekstra enerji ve scrap geliyor onlarla da obsidyen sandıklarına anahtar oluşturup deneyebilirsin. eksik hasarını tamamla baktın iyi vurmaya başladın git cubi haritasında cubi gruplarına gir yoksa protegit kes kristallon kes 100lük görevlerden ilerle eğer ağır gelmezse.

Son düzenlenen: 26 Ekim 2025
  4. ACID

ACID User

teşekkür ederim. bl de grup zor galiba :) arge dizilimi hakkında ne önerirsiniz pve oynuyorum

5. _01_

_01_ User

yaratık avcısı yeteneği var pve hasarı arttıran onun dışında pve ye özel bi arge yok gibi skylab kasarken hepsini beraber ilerlet yoksa biri bitiyor öbürü birikiyor hammaddelerin sıkıntı yaşarsın denk levellerle ilerlet toplayıcıları