Tavsiyeniz nedir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efe tarafından 13 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Efe

Efe User

Merhaba arkadaslar oncelikle yaksamlar.Alpha kapisini yapip yapamayacagimi ve yaklasik ne kadar surecegini sormak icin konuyu actim.Gemi ozellikleri şöyle:
    Goliath kalkan ve hasar tasarimli (acik arttirmada olanlar) 3iris5flax 15 lf3 15 bo2 gerisi lf2 ve credilik olan kalkanlar. 7 arge kalkan i actim.
    Hız jenarotorlerini 15 tatile tamamlarim.pet var 6 seviye.Ve 30k uri var.Benim dusuncem soyle peti 15 tatile kadar 8 yaparim ve 50k biriktirmis olup kamikaze 3 alirim.Vipde alirim eger tamamlarsam.Sizce bu sekilde alphayi yapabilirmiyim?Sorum bu.

Petin hammadde toplayici 3 u kac uri?2 adet credilik jenerotor var sizce hangisi daha iyi?

Cevaplariniz icin tesekkurler.

Modum bi ricam var erken kilitlemessen tam fikir almadan kitliyorsun bazen tesekkurler simdiden.

2. llTheKara

llTheKara User

Oncelikle kami 3 ve vip varsa hic cephane harcamadan yaparsin ben betayi hic cephane harcamadan yaptim tamam biraz zaman aliyor ama sonuvcta garanti oluyor.:D

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kamikaze 3 alabilirseniz dediğiniz gibi gemiye lazer koymadan girin isterseniz geçersiniz :)

İyi forumlar

4. Efe

Efe User

Kami 3 varsa diyorsunuzda kamiyi atmak icin sabit durmam gerekcek o sirada kristallinler 80x1 vursalar 80 k 80 k :) bide uzaklasana kadar vursalar....Daha kristallonler var... Buna nasi dayancaz veya kacarken patlatmanin bir taktigimi var bunu bi aciklarmisiniz.Birde alphanin yarisinda olursem tum kapi bosami gidiyor yoksa tekrar girebiliyormuyum?

5. Merhaba ,

NPC'leri belli alanda toplayabilirseniz etraflarında dönerken kamikaze atabilirsiniz. Gerçi bunun için belli bir deneyim ve el alışkanlığı gerekiyor.

İyi formlar.

6. Merhaba,

Şu anda bile girseniz yaparsınız. Alfa kolay bir kapıdır. Eğer kamikaze alırsanız çok çok rahat bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

İyi Forumlar.

7. Efe

Efe User

Tesekkurler ama benim aklim almiyor kristallinler bile o kadar cok vurcaksa.
    Neyse kiit gelebilir tesekkurler cevap veren arkadaslara.

8. Merhaba,

Konunun istek üzerine kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.