Tavsiyenizi bekliyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kellogurban tarafından 12 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar
    Öncelikle 1 adet goliath ve 1 adet leov um var
    15 tane lf3 üm bulunmakla birlikte 3 tane iris 4 tane diroit im bulunmakta levelim ise 10
    Goliath ile aşırı derecede mühimmat harcadığını gordum ve yüksek hasarıma rağmen benim için (3k 3.5 arası ) tekrar leov a geçmeyi düşünüyorum zaten gelişme aşamasında olduğum için irisleri lf3 ile doldurup gemiyi lf3 ile donattıktan sonra nasıl olur diye merak ediyorum...
    Dorit kasmakta tabiki leov ile daha kolay olduğu için bir düşüncemde siz ne dersiniz
    Ayrıca x2 çıkarma paketim var ve Premium üyeliğim vardır
    Credits kasmak için ve kendimi geliştirmek için bana bir ışık gösterin arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var simdiden tessekkurler

2. şeref puanını 500k ya yükselt skaylabı geliştirip devamlı promerium sat en kolay kredi kasma yolu.biraaz zzaman alabilir aama en sağlam yol şu an yapacağınız iş durmadanmordon saimon kesin hep şp tp kasar hemde kredi kasarsınız

3. Sinsityum

Sinsityum User

x2 çıkarma dediğin katlayıcı ise pvp haritalarında kutu topla.

4. katlayıcıyı aldıysan bitene kadar pvp haritalarında kutu topla, bu süreçte skylabını geliştir. Yararını göreceksin.
    skylab geliştikçe oradan sevkiyat edip kastığın krediler ile gemin için ekipman al. Bir süre bu yolu takip etmen gerek..

5. Katlayıcın bitene kadar kamufle olup pvpde kutu topla boylece bolca uridium kasarsın topladığın uridiumlarla lf3 bo2 vb eksiklerini tamamlarsın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.