Tavsiyeye ihtiyacım var uri hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve liberty34 tarafından 27 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. liberty34

liberty34 User

Full lf3 14 hız 11 kalkan 3 iris 5 flax var. Gemi Goliath G-enforce tasarımı. Diroit düzeni yok biriken kredilerle iris alıyorum 70K kadar uridium var 14 seviyeyim. Pet var ama 5 seviye daha. Kalkanı ve hızı bilerek fullemedim çünkü kalkan hız karışık kullanıyorum tallon dönerken gerek duymadım. Çoğunlukla tallon kesiyorum ama uzun sürüyor çok 3-4k vuruyorum. Kastığımın yarısı cephaneye gidiyor. 5li roketatar var, en ucuzunu alıyorum roketlerin ve cephanelerin. Skylab gelişiyor. Arge yok. Uridiumları nereye harcayım bilemedim. Bir de genel tavsiyeleriniz nelerdir

2. xxl-vega

xxl-vega User

hangi serverdasın? tr3 isen ekleyeyim seni yardımcı olayım.

liberty34 bunu beğendi.
  3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle,kredi ile alabileceklerinizi,kredi ile alın.

Urıdıumu Argeye ve geliştirmelere saklayın.

Argenizi en az 24 yapınki % 10 extra vuruş gücünü yakalayın.

Keyifli Forumlar.

liberty34 ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. xemir157

xemir157 User

ben fm mize katilmiyorum senin geminin argeye ihtiyaci yok once kalkanlari fulle sonra yavastan lf3 leri uri ye gelince onla da burgu ucus duzeni almani tavsiye ederim zaten 150k uri yapana kadar lf3 vs toplamis olursun sonrada burgu alarak gucune guc katabilirsun.NOT telefondan yazdigim icin yazim yamlisi vs olabilir kbyin

liberty34 bunu beğendi.
  5. Moderatöre asla katılmıyorum. 24 standart arge yaratıklara değil, oyunculara fazladan vuruş içindir. Yaratıklara vurmak için ayrı bi arge mevcuttur. Gelişme döneminde birisi için gereksiz uridium harcama olur. Ayrıca geliştirme yapmanı da desteklemiyorum. Bir kalkanı 16 seviye edene kadar 105 bin uridium gider. Hadi biz öylesine 60 bin diyelim. Elinde ki kalkanlar için yine epey uridium gerekecek. Yine şu aşamada senin için boşu boşuna uridium harcamış olman demektir. Uridiumu biriktir. Droitleri iris yap. Burgu düzenini al ve kristallonu kesmeyi hızlandır. Biriktirebildiğin kadar uridium biriktir ve anahtara iyi bi indirim geldiği gün birde kendin sms yolu ile %25 indirim çekerek anahtarını depola. LF4 günlerinde açmaya başla. Senin için daha iyi olacaktır.

liberty34 bunu beğendi.
  6. liberty34

liberty34 User

Alfa kapısını yapabilir miyim peki bu ekipmanlarla? Kamikazesiz? Evetse ne kadar sürer?

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Alpha kapısı yaklaşık 2 saat kadar sürer.

Büyük yaratıklarda X2 veya X3 merminiz varsa,zaman biraz daha azalabilir.

Keyifli Forumlar.

liberty34 bunu beğendi.
  8. M.abay.

M.abay. User

benden tavsiye en mantıklı yatırım ki bende yeni başlayan olarak öyle yapıyorum hazır indirim varken kesinlikle anahtardır. lf-4 çıkabilir apis için parça çıkabilir kalkan ve hız çıkabilir keza lf3 te çıkabilir. eğer alfa gözünü korkutuyorsa zeta daha mantıklı bir kapı tavsiye ederim ilk havocun garanti 48 k total uri veriyor npcler yavaş elitsiz 3-4 saatini alır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.