Team Arena Hataları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BoldMan- tarafından 9 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -BoldMan-

-BoldMan- User

Bu mesaj teknik ekibe bildirilmesi için oluşturulmuş bazı ufak hatalardır.
    1. SKB iken ve kapışma başlamadan önce sınırlandırılmış alan dışına çıkılabiliyor. Rakibin bölgesine de geçebiliyor. Nasıl yapıldığını daha çözemedim, 3 kez kendim çıktım 3 kezde çıkan oyuncu gördüm.
    1. Her iki konfi kullanıp 2.round başladığında otomatik dolum yapıyor, bazen bu iki konfiyi doldururken bazen 1 konfiyi boş geliyor. Bu yüzden defalarca patladım.
    2. Hata mıdır bilemem ancak konfigürasyonlar oyundakinden daha yavaş değişiyor bu çok yetersiz :S Böyle eğitim arenası biraz saçma geldi.
    3. Birde şunu eklemek istedim, 12 lf4, 10 havoc gemi ile 2 kez kurmay albaya denk geldim, defalarca albay ile kapıştım. x3 sıkıyor rsb ema yok. Bildiğim kadarı ile gemi ieçriğine göre rakip bulunuyordu ama bunlar benim rakibim olamaz :S
    Server : Türkiye 1
    Gereğinin yapılmasını arz ederim. Bilgilerinize.

Son düzenlenen: 9 Ekim 2014
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu ile alakalı sorunlar iletilecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.