Tebrikler.. Bizleri Sinir Hastası Etmeyi Başardınızz!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÇaĻ•Ќêкê•ÇaĻ tarafından 18 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Her pazar x2 kapı gününde aynı sorun devam etmekte.Ve sizlerin yaptığı tek şey; burdaki üyelere laf yetiştirip hataların raporlandığını söylemek ! BAKIN! ABARTMIYORUM! Tam 2 saattir hadeste emperor lokumu kesmeye çalışıyoruz 7 kişi full x4 ve rsb atarak full besleme ve destekli .Ama tahmin edin neden kesemiyoruz. Sizin şu aylardır , bakın üstüne basa basa söylüyorum AYLARDIR çözemediğiniz problem yüzünden. Kaldıramıyorsanız yapmayın etkinlik filan abicim bu kadar basit !
    Rica ediyorum kimse bu yazının altında durumun farkındayız , raporlandı tarzı bir şey yazmasın.
    Gidin verin istifanızı.Ayrılın görevinizden. Çünkü aylardır oyuncu banlamaktan , laf yetiştirmekten başka bi işe yaradığınız yok. Bigpoint te kapatsın oyunu . Gider ailemle daha çok vakit geçiririm gezer tozarım. Bu nedir ya bıktık artık!

*LİON*[TET] ve -Secrettt bunu beğendi.
  2. Evet siteminizi çok iyi anlıyorum çünkü aktif bir Tr5 oyuncusuyum, çözülmesini de sizler kadar istiyorum. Her pazar büyük problem yaşıyoruz, çoğu zaman destek alıyoruz ama istediğimiz gibi rahat kapı yapamadığımız için boşa geçiyor onu da biliyorum. Fakat ben tüm bunları biliyorken sizler de buranın bir forum olduğunu, buradaki görevlilerinin oyuna müdahale yetkisi ve bilgisi olmadığını biliyorsunuz. Bunu çözebilecek tek yer Almanya teknik ekiptir. O yüzden sadece Türkiye Forumuna değil tüm ülke forumlarına da yazsak bağırsak çağırsak çözüm sağlamayacak. Buradaki görevliler de birer oyuncu ve bizim gibi bu sıkıntıyı görüyorlar fakat tek yapabildikleri bunları bildirmek oluyor. Almanya'nın buna çözüm üretemeyişinin veya bu sürecin uzunluğunun faturasını buradaki görevlilere kesmenin uygun olmayacağını düşünüyorum. Evet çok can sıkıcı bir durum yaşıyoruz farkındayız , supporta bu sorunu bildirin ki çözüm için bir adım atılmış olunsun.İyi Forumlar :)

3. Haha :) sen ciddi misin ya ? Support bizi takmıyor bile dostum. Durumun farkındayız deyip geçiştiriyorlar. Ama bir adım atan yok bu konuda. Neden ödeme bölümünde hiç problem olmuyor ? Veya olsa bile biz hiç hissetmiyoruz ? Çünkü oradaki problemleri çatır çatır çözüyorlar .Cevabı da çok net . Cepleri oradan doluyor çünkü.Oyunculara genel olarak bir önem verilmiyor. Paraya önem veriyorlar. Ancak o paraların oyunculardan çıktığını da unutuyorlar. Ben ve benim gibi yüzlerce kişi bir şeylerden fedakarlık edip gelip buraya oyun oynuyorsa, bu adamlara para kazandırıyorsa , bunların da elini taşın altına koyup bizler için bir şeyler yapmaları gerekli. Telafi ödülleri falan filan muhabbeti dönüyor ve hala ortada tık yok. Soruyorum niçin ? Bence apaçık ortada. Adam bize parayla satacağı şeyi bedavaya verir mi ?vermez.Neymiş efendim telafi ödülleriyle ilgili çalışmalar başlamışmışmış. Külahıma anlatın.Yazacağınız altı üstü bir kod ve sonrasında forumdan paylaşmak bu kadar mı zor bunu yapmak ? Bigpointin ne olduğunu bana anlatmayın . Kendisinin de çalışanlarının da nasıl insanlar olduğunu az çok biliyorum . Bu bigpointin bir çok oyunu için böyle.

4. Gestapo sen sürekli 5-2 deki korsan görevi yapan arkadaş değilmisin

5. Evet gayet ciddiyim, demek istediğim şey bugün bir çekiliş oldu denip size forum yöneticiliği verilse bu problemi çözebilir miydiniz? Cevabınız evet ise yanılıyorsunuz demekten başka bir şey gelmez elimden. Şahsen bizim ufacık bir firmamız bile olmuş olsa kâr zarar hesabını en ince ayrıntısına kadar hesaplarken bu şirketin bunu hesaplamadığı düşünülemez. Evet şirket gözünde bizler birer müşteriyiz ve hiç bir işletme müşteriyi kaybetmek istemez. Evet problemler var ama biz yapılan çalışmaları görmüyoruz, görmediğimiz şeyi inkar da edemeyiz öyle değil mi :) Böyle bir şirketin yıllardır bu oyundan para kazanmış bir şirketin oyuncularından vazgeçeceği düşünülemez , böyle düşünüp bir an önce düzelmesini beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok sanırım :)

Evet sürekli demeyelim de ,22 seviye olduktan sonra 5-2'de daha daha çok vakit geçiriyoruz mecburen :D

6. Dostum ona pek aldırma Artemis ve Phoenix Takımın yöneticisidir forumun amacı sadece lak lak yapmak değil çoğu soruna çözüm bulma yeridir Sorununuzu ne kadar çok dillendirir ne kadar çok sitem ederseniz çözüme bir o kadar yaklaşırsınız merkezle irtibatı olan kişiler bunlar forum takımında ki modla bir tutmamak gerekiyor çoğu modun sadece forumda değil oyun takımında da görevleri mevcut teknikte de arkadaşın söylemleri bu şekilde oyuncu kaybı mağduriyetler dile getirilmedikçe çözüme kavuşmayacaktır. Yeterince bu konuyla ilgilenilmediğini düşünüyorum eğer öyle olsaydı çoktan çözüme kavuşurdu.

7. -Secrettt

-Secrettt User

Kendi yorumumu yapmak istiyorum. İlk olarak dediklerinde haklısın, oyunun üstüne yeteri kadar düşülmüyor. Oyun tamamen uridium alınmasını teşvik edip para kazanma programı gibi olmuş onlar için. Lag sorunu, cliente geçme gibi şeylerin çok daha erkenden yapılması gerekilirdi. Fakat olmuyor, ve sende bu oyunu oynamak zorunda değilsin. Şikayetini dile getirmekte özgürsün bu forumun kuralları neticesinde. Gidip insanlara istifanızı verin gibi seviyesizce yorum yapma hakkına sahip değilsin. Bu oyuna para vermiyorsun, ücret ile oynanan bir oyunda değil. Dolayısıyla bu tür şeyleri söyleme hakkın olmuyor kusura bakma. Keşke oyunu bırakıp ailenle gezip tozsan, gerçekten çok daha güzel bir faaliyet. Bunun sebebini oyuna atmakta saçma geliyor bana. Yine dediğime geliyor olay, bu oyun senden ücret talep etmiyor istediğin şekilde oynamanı sağlıyor. Bunun yanında tekrar dediğim gibi uridium tarzı şeyler almaya zorluyor, ama buna bir şey demeye hakkımız yok keşke olsa. Teşekkürler.

8. ittifak klanız ya ondan sorum :)QURA klanı :)

*-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.