Tebrikler Darkorbit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _____§КЧJΛĈКΣЯ¯¯¯¯¯ tarafından 10 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ne yalan söyleyeyim cidden şaşırmış durumdayım, yaklaşık 1 aydır oyunu oynamıyorum diyebilirim sadece girip seprom atıyorum şu botçular mouse cular yüzünden, ve sıralamam 113 ten 132 ye kadar düşmüştü, bugün bi girdim sıralamam 124 olmuş, önce şaşırdım dedim dün kasmadım bişey yapmadım, sonra dedim bazı hesaplar ban yedi diye olmuştur ve foruma girip baktığımda bugün

Merhaba,

Ne yazık ki, birkaç haftadır yoğunluktan dolayı sessiziz.

Bu süre içinde uğraştığımız şeylerden biri bu hafta meydana gelen ban dizisi.

Sadece 800 oyuncu hüküm ve koşullarına aykırı farklı botlar kullandığı için yasaklandı.(6000 + yan hesapları içerdiğinden yasaklandı)

Bu yazıyı gördüm ve cidden sevindim bu mesajdan sonra, inanıyorum çoğu bu olayı kullanan kişinin biraz da olsa gözü korkmuştur ve ban yemeyen çoğu kişi vazgeçmiştir belki. Yeniden teşekkürler darkorbit ekibi.

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Hileciler ile ilgili yapımcıların çalışmaları vardır. Bunu her zaman belirttik. Bu gün yapılan bu açıklama ile ilgili ne kadar kararlı olduklarını da belirtmişlerdir.

İyi Forumlar.

3. Vazgeçenleride banlasalar iyi olur. Biz emek veriyoruz adam fullemiş bizi kesiyor.

4. inceleme altında 6000 hesap varmış, emin ol bunların yarısı kullanmaya devam eder ve onlar da banlanır, şahsen bence banlanmasalar bile ben razıyım sadece kullanmasınlar, ben de fullüm çünkü :D tabii sizin için zor bi durum

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Arkadaşlar bu durum ile ilgili artık duyurular bölümünü takip ediniz. 2016 planlarında daha detaylı bilgiler verebilirler.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.