Kutlama Tebrikler DarkOrbit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DUNYAADAM*TR2°DELİ tarafından 4 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. son gelen yama ile gerçekten muhteşem bir dengeye imza attınız. bu yüzden DarkOrbit ekibini kutluyorum. tartarus hem oyunun en hızlısı hemde tank görevi gören bir gemiydi. hızı sinek ve pusattan düşük olması, goliden ise fazla olması tam isabet olmuş. goliye göre bir nebze dayanıksızlığından dolayı hız özelliği avantajlı, pusata göre güçlü olduğundan yavaş olması dengeleyici. artık oyunun en hızlı gemisini kullanmak isteyenler yani pusat ve sinek kullanacaklar hızlı olacak lakin dayanıksız da olacaklardır. bu yama çok güzel olduğundan diğerleriyle ilgili konuşmaya gerek dahi duymuyorum. diğer yamalarda gayet dengeleyici, memnun edici olmuştur. umarım denge yaması adı altında yapacağınız diğer adımlarla bu sağlanan dengeyi bozmazsınız

Spinaci bunu beğendi.
  2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

İyi forumlar...

3. cengiz-55

cengiz-55 User

Bende katiliyorum haklisin ,fakat Tartunun ilk ciktiginda sahip oldugu özeliklerinden dolayi o kadar emek ve uri verdik ,belki icimizde para ile alanda oldu ,simdi bu hatasindan dolayi Dark oyuncularini ve müsterilerini nasil gönlünü alacak bu ayibini görmemezlikden mi gelecek
    saygilarimla
    Cengizbey

4. sonuçta biz bunu 1 seneyi aşkın süredir kullanıyoruz. verdiğimiz uriyi misliyle zevkini yaşayarak çıkarttığımızı düşünüyorum. darkorbit denge sistemine tartarus aykırı bir gemiydi. 1 sene üstünede olsa tekrardan ya sayborg yada tartarusa mecbur bırakılmış bir oyunu görmeyeceğiz. haritalarda artık gemi çeşitliliğinin artacağını bizzat yaşayarak göreceğiz ki bu darkorbit için çok güzel bir gelişme.

5. ADSIZ

ADSIZ User

GÜVE UCUŞ DÜZENİNİ BİTİRDİNİZ bence cok sacma oldu tartarus ıcın demıyorum tartarus 10 numara 4 yıldız oldu ama benim anlamadıgım güvenin kalkan süresini neden %5 yaptınız merak ediyorum 4 saniyede kalkanımız yarıya iniyor bişeyleri dogru düzgün yaparken bişeyleride maffetmeyin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.