Tebrikler DarkOrbit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Şamil tarafından 4 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hala oynanır mı

1. Bence çok güzel hala

oy sayısı 7
    14,9%
  2. Yeter artık birşeyler değişsin oynanmaz

oy sayısı 41
    87,2%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şamil

Şamil User

Tebrikler DarkoDark ben bu oyunu 2013 ten berri gerek para yatırarak gerek sabahlara kadar oynayarak severek oynayan bir oyuncuyum son gelen güncellemeler ve yeniliklerden sonra, "sözde" denge yapmasından sonra oyunu bıraktığımı söylemekten gurur duyuyorum oyun ne zaman pay yok win olmaktan çıkar, ne zaman bu hilecilere bi son verilir o zaman geri dönerim belki

ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ bunu beğendi.
  2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Oyunun gidişatı sizlere bağlı diyebilirim. Eğer bu yapılanlar sizleri gerçekten kötü yönde etkiliyorsa bunu iletiriz ve düşünürler. Bu daha ilk denge yaması bunun gibi çok olacak.

İyi Forumlar.

3. Şamil

Şamil User

Sayın modum bu konuda pek çok şey sordum konuşuldu ancak bu sonuca varılamadı ben tortu aldım 200 bin uri ye ve siz benim kutu ve pala için aldığım tortu'yu çöp yaptınız o zaman benim uri mi geri istemek hakkım değil mi ?
    Ben aegis elite ve diğer goli tasarımlarını kullanıyorum almak için o kadar uğraştığım golü tasarımlarının özellikleri çöp oldu 15 dakikada bir ben yaratıklarla kasılıyordum şimdi bu oyuncular nasıl aldılarsa onlerı geri isteme hakları yok mudur modum ?
    Hatam veya yanlışım varsa anlatın ben dinlerim

ƜΛЛŤƐÐΛЛƓƐŁ bunu beğendi.
  4. okumaya üşendim :D

5. Şamil

Şamil User

Çok doğru söylemiş hem elit hemde yeni başlayan oyuncular içinçok zararlı oldu bu güncelleme ben şahsen asla istemezdim böyle bir güncellemenin gelmesini tamamen pay to win olmasını bu kadar çok sevdiğim bir oyunun tortu ya verdiğim onca emeğin boşa gitmesini artık oynanacak bir hali kalmadı oyunun size iyi eğlenceler arkadaşlar, kolay gelsin modlarım.

6. Darky

Darky User

arkadaşlar kabul edin tortunun gereksiz bir hızı vardı. diğer yamalar tartışılır ama bence bu iyi oldu.

7. Tortunun hızımi dusuruldu yardımcı olrmsnz pek anlamadim

8. Güzel işte yahu ne istiyorsunuz adamlar tek atmanız için her şeyi yapıyor pardon tek yememiz için !

Dediklerimin bir bir çıkması kadar güzel bir şey yok insan içinden içinden gülüyor. Devam edin yahu dahada çöp yenilikler yok mu oyuna eklenecek mesela 1500101930193099 vuran Cerrah gelsin 1000 hızda gitsin...

Yeni gemi getirilsin 9999999 oile alınsın...

Allahım cringe :D

Ahahahahaahahahahahahahahahah :D ağağağağağaahahahahahaahahahahah XD ahhahahahaahah

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 May 2018
  9. Şamil

Şamil User

Bak şimdi tamam hızı gereksizdi dersin kabul ederim ama biz o kadar emek veriyoruz uğraşıp alıyoruz 200.000 uridyuma sonra ne oldu aldığımız gemi çöp o zaman hakkımızın verilmesi gerekmez mi ?

evet oyun en hızlı gemisiydi sinekten ve pusattan yavaş artık hiçbir özelliği yok

ahahahah oyuna gelen güncellemeden sonra ben :)

10. lllecelll

lllecelll User

aldığımız uri boşa gitti diyonuz yeni çıkan lf4lere ne demeli geliştirmelere dünya kadar uri harcadık hepsi çöp oldu buna ne demeli.

11. Şamil

Şamil User

ben size de hak veriyorum ancak ne yapılabilir ki

Modum oylar ortada peki siz şimdi ne yapacaksınız

lllecelll bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.