Bug / Oyun hatasi Tebrikler Darkorbit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve karakartal78 tarafından 25 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tebriikler sayenizde oyundan tamamen soğudum artık milleti de oyuna başlatırsınız o da çok zor bir şey gibi görünüyor 1 haftadır oyunun sorunu gitmemiz mi? Bi ban verildi ve verdiğiniz ban da tanıdıklarınız vardı da hesabını mı kurtarmaya çalışıyorsunuz şimdi de, cidden bravo artık işinizi baştan sağma yapmaya başladınız .Bir oyunun sorunu bu kadar mı sürer ?Yeni bir oyun yapılmış olsa anlarım sıkıntı yaşarız 2006'da yapılan bir oyun kaç sene geçmiş ama siz bir şeyi düzeltemiyorsunuz. Bir de insanlarda hoşgörü bile kalmamış ben o kadar katlayıcı çekiyorum sayenizde oyun bile oynamıyorum zamanı bitiyor,normalde insanlar böyle hatalar yaptığında hoşgörü icabında alldıklarını verirler kendisinde hata olduğu için sizler nankörleşmeye başlamışsınız .

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Fikirlerinize saygı duyuyoruz fakat sorunların çözümünü biz sağlayamıyoruz biz sorunları iletmek oyunculara oyun içi yardımlarda bulunmak ile görevli bulunmaktayız. Yani uzun lafın kısası teknik arızalar mevcut evet ama bunu bize yazmanız herhangi bir işlev sağlamayacaktır Almanya yani merkezin sorunu hatanın çözülüp çözülmemesi bize aktarılanları bizler sizlere paylaşıyoruz sizin şikayetlerinizi bizde üstlerimize iletiyoruz onlarda almanyaya .
    Umarım açıklayıcı olmuştur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.