Tebrikler DO Ekibi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™ŁΞYS™® tarafından 15 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dünya para veriyorum oyun rezalet bizim paralarımızla maaş alıyor bu oyun kurucuları hakediyor mu oyun böyle olduğu sürece haketmiyorlar destek paralarımı geri alabilsem 1 hafta evimi geçindiririm 1 değil 2 değil her hafta böyle ayıp denen birşey var böyle olucaksa eğer haram olsun o paralar

2. Adam zevk almak için para veriyor. Sinirli bir şekilde hem senin için hem benim için sesimizi duyurmaya çalışıyor ve sen bu ''kötü oyunun forumuna gelmiş boş yapıyorsun. Tebrikler.

3. anlamış olsaydın yazmazdın zaten .

4. decwert

decwert User

Yav hayla hangi server ve sorundan bahsediyonuz bizle dalga mı geçiyonuz kac gündür oyun berbat hayla iletmediniz mi ? Yazık yazık

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Durum gerekli yerlere iletildi. En kısa sürede sorunun çözülmesin bekliyoruz.

İyi forumlar.

Merhaba,

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız, mesajlarınızı birleştirdim.

Forumda tamamı büyük harfden oluşan mesaj yazmak yasaktır. Lütfen dikkat edin, tekrari halinde ceza uygulanabilir.

İyi forumlar.

Merhaba,

Lütfen karşılıklı tartışma ortamı yaratmayınız. Devami halinde ceza uygulanabilir.

Hepinizin sinirleri yaşanan durum yüzünden gerildi farkındayım. Lütfen sakinliğinizi kayb etmeyin. Burda tartışarak, ittihamalrda bulunarak bir sonuca varamayız.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 15 Eylül 2018
  6. yordey

yordey User

server birleşir 2-3 gün oyuna giremeyiz
    server birleştikten sonra hesabı aktif etmek için supportta sürünürüz
    server birleşir oyuna bağlanma sorunu olur 8-10 denemede anca girer oyuna zar atar gibi
    güç bela oyuna gırerız onda da kasma lag vs sorunlarla ugrasırız
    bu arada vip, indirim, katlayıcı sürelerimiz bosa gider

7. Soyuz*

Soyuz* User

Darkorbit yönetici takımı kadar lakayıt bir başka yönetim görmedim.
    Bir yönetim ekibi bu kadar mı oyunundan habersiz olabilir.
    Serverler birleşmeden önce dahi pazar günleri sorunlar yaşanmışken, sen oyuncuları birleştiriyorsun ancak hiç mi akıl edemiyorsun, oyun tabanı ile kaldırmayacak, insanların oyunu ağırlaşacak.
    Muhtemelen bu konu hakkında yapacakları bişey yok çünkü oyun flash tabanlı olduğundan sorunlar çıkıyor.
    Tarayıcı tabanı ile bu ağırlığı kaldırabileceğini düşünmüyorum biran önce oyun indirmeli olarak kullanıcılara sunulmalı, flash gudubetinden kurtulmak zorundadır.
    Yoksa serverlar birleşmesine dahi oyuncular tekrardan oyunu bırakacak bu yüzden oyuncu kalmayacağı için lag sorunu kendi kendine düzelecektir.
    Üst ekibe fırça mı atıyorsunuz napacaksınız bilemeyiz.
    İnsanların çoğu parasıyla oynuyor insanları küstürmeyin.

8. server sormayın artık hepsi bozuk buda hangardaki sorun gibi aylar yıllar bekletip çözülcekse bilindiği halde yazık gerçekten

9. kılıç60

kılıç60 User

Aynen oynamayın kardeşim. Galiba paranız çok.Oyun oynanmayacağını bile bile destek alıyorsunuz sonrada dert yanıyorsunuz.Yıllardır tecrube kazanamadınız gitti...

Düzelmez kardeşim boşa uğraşmayın.Buradan (forumdan) da bir şey çözülmez.

10. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Bizler burada elçiyiz sizin sorunlarınızı. Bir üst yöneticimize iletmekle görevliyiz lakin aklına başka şeyler gelmesin bizler burda görevlerimizi yapıyoruz sizin yazdıklarınızı. Rapor ediliyor yanlız değilsiniz bizler sizilerin yanındayız herzaman çünkü bizler bu oyunda oyuncuyuz.

İyi forumlar.

11. -gemi2012-

-gemi2012- User

sizler burada yazınca bişeymi oluyor sanıyorsunuz ancak sayfa kalabalığı yaparsınız :)

12. kılıç60

kılıç60 User

Tamam kardeş size bir şey demiyorum.İletiyorsunuz ama sonuç yok.Adamların umurunda değil.Ben aktif oyuncu değilim.Yıllardır bir çözüm olmadığını gördüm bıraktım.Sorunları saymakla bitiremem.Meselâ arkadaşların yazdığı gibi destek çektik paralar havaya uçtu diyorlar.Bende tecrübeli biri olarak diyorum ki düzelmez.Yıllardır aynı daha ne yazayım?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.