Tecrübe kasma hakkında

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve *-_-GLADYATOR-_-* tarafından 29 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Öncelikle hayırlı günler foruma hiç alışık değilim ama destek lazım saygı değer modlarımız öncelikle iyi çalışmalar konuyu gerekli yerine taşırsanız sevinirim 21 levelim 22 olmama 600milyon var full + fullum uzun bir süre ara vermiştim oyuna çok yenilik gelmiş şimdi bu 100lük yeni görevleri açmaya çalışıyorum sizce hızlı ve en kolay yoluyla nasıl TP kasabilirim?

2. DarkNightt

DarkNightt User

görevlerin varsa grup destekli şekilde bitirmeni öneririm ama görevlerin yoksa gemi puşhingliyse vs. cubi keserek veya tallon tallin keserek uri kasıp hafta sonu x2 ödüllerinde vip+indirimle hades dönebilirsin

3. dediklerinin hepsini yapmaya çalıştım ama çok zor hadese girebilecek ekibi bulmak tr4-6 da görevler desen low falan görevleri var ondada lowa gircek adam bulmak kendi başıma cubi parti yapiyim ben :D teşekür ederim yinede

4. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu daha uygun bir bölüme taşıdım ve başlığını düzenledim. Geminize tecrübe B0-1 ve B0-2 desteklerini çekerek yaratık kesmeniz hızlı tecrübe kasmanızı sağlayacaktır. Yapabileceğiniz tecrübe veren görev yoksa; kapılardan, cubikonlardan ve 4-5teki npclerden keserek hızlı şekilde tecrübe kasabilirsiniz. 22 seviye olduktan sonra 5-2 görevlerine öncelik vererek hızlıca tecrübenizi yükseltebilirsiniz. Sessiz sabotaj görevini bitirdikten sonra da 100'lük görevlere başlayabilirsiniz.

İyi forumlar.