Tecrübe Puanı Kasma Tavsiyeleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-_GESTAPO_-* tarafından 30 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar,
    Arkadaşlar sizlerden bir konu hakkında bilgi isteyecektim. Oyunda en hızlı tecrübe puanı kasma yolu olarak neyi gördüğünüzü merak ediyorum. Evet belki hepinizin ortak cevabı görevler ve galaksi kapılarını tamamlamak olacak fakat benim isteğim bunlar dışında bir şeyler. Görevler şu an için çok uğraştırıyor ve bazı arkadaşlar görevlerin silinmesiyle ilgili forumda konu açmaya başladıktan sonra görevlerle arama biraz mesafe koydum desem yeridir :) Galaksi kapıları için sürekli uridium gerekir ve bu seçeneği de eliyorum o yüzden. Ve bu nedenle sizlerin fikirlerini almak istiyorum, hangi npc mesela en çok tp yi verir ? Yada low kapısı ne kadar tp verir? Kısacası siz bu tecrübe puanını nereden kasıyorsunuz :)

Peacemaker.JR bunu beğendi.
  2. Öncelikle dostum sana tavsiyem full gemi isen ;

TP BO1 BO2 DMG BO1 BO2 Çekiyosun 4-5den çıkmıyorsun eğer yakalarsan x7 boss tallon x6 cubi takılıyorsun en sağlam tp kasma yerleri burası . ( Görevlere gelecek olursak TR serverlarında olan birşey yabancı serverlarda böyle bir sorun yok . )

Gemin düşük halli ise ;

TP DMG BO1 BO2 Çekebilirsen çek çekemez isen boşver. Cubi grubu yada aegis solo cubi tallon yapabilirsen boss tallon ama sakın 4-5 girme zamanın boşa gider .

Tavsiyelerim bunlardır

3. Tavsiyelerin için teşekkür ederim;
    Evet gemim full ve ben de boss tallon kesiyorum. Türk server larda maalesef hâlâ ubertallon keserken kamuflaj bozup sıkan pilotlar olduğu için görevler dışında 4-5 e uğramıyorum desem yeridir. Ama Cubikon u hiç tecrübe kasmak için değerlendirmemiştim genelde uridium kasmak için gece geç saatlerde veya sabah çok erken saatlerde girip tek başıma kesiyordum. Sizler dedikten sonra araştırdım da 512.000 TP veriyormuş, sanırım artık cubikon gözümde daha değerli olacak :)
    İyi oyunlar, İyi Forumlar :)

4. Bugün son 768 uridium veren boss tallon günü yani cadılar bayramı bitiyor umarım değerlendirmişsinizdir :)

Evet cubikon tp bakımından da zengin bir farm yeri fakat TR serverlarında onuda boş bulmak zor galiba başarılar.

İyi Forumlar.

*-_GESTAPO_-* bunu beğendi.
  5. Merhaba,

Arkadaşlarımız dediği gibi tecrübe desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyin , gerçekten aşırı derecede fayda sağlamaktadır.
    Yaratıkları keserken bariyer uçuş düzenine geçip patlatın, sonradan gene normal kullandığınız uçuş düzenine geçebilirsiniz.
    Cubikon kesmek ve X-7 Haritalarında Boss Kristallon imha etmek sizin için epey faydalı olur diye düşünüyorum.
    4-5 Haritasını önermek istemiyorum çünkü büyük yaratıklardan tecrübe kasmak isterken , küçük yaratıkların fazla hasarına uğrama ihtimaliniz çok yüksek olacaktır.
    Arkadaşlarımızın tavsiyelerine göre fikirleriniz şekillenecektir, iyi oyunlar diliyorum.

İyi forumlar.

*-_GESTAPO_-* bunu beğendi.