tecrübeli arkadaşlardan yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve owllord tarafından 7 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. owllord

owllord User

arkadaşlar öncelikle ilginize teşekkür ederim. şu an bir goli sahibiyim 15 lvl deyim 5 adet flax 2 iris sahibiyim 3. iris için açık arttırmadan almaya çalışıyorum 25 adet lf3 , 15 adet g3n 7900 itici 25 adet sg3n bo2 kalkan mevcut sizden ricam nasıl bir yol izleyip gemiyi en kısa zamanda güçlendirebilirim. nelere öncelik vermeliyim.

2. Merhaba ,

Tek başınıza zorlanmayacağınız ncp'leri imha edebilir , görev yapabilir yada kapı açarak kapı yapabilirsiniz. Uridiumları ve kredileri biriktirip zamanla kredilerle açık arttırmadan ekipman eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz. Uridiumları daha önemli alanlarda kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Ancasin

Ancasin User

Moduma aynen katılıyorum ve ilave olarak, şahsen benim yanlış olarak gördüğüm "şu npc yi kes şunu boşver" gibi bir öneri yapmayacam. Gücünün yettiği hangi npc varsa atlamadan kes. Örneğin yüksek seviyedekiler genelde yeni haritalarda kasılır, ben 20 lvl im yeni haritalardan sıkılınca hala mordon-devolarium falan keserim. Her biri gücüne göre güzel kâr bırakıyor, yeter ki önüne çıkanı atlamadan kes sürekli ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.