Tecrübeli olanlar İçeri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SYFLX tarafından 19 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SYFLX

SYFLX User

Merhaba arkadaşlar ben Kral_Döndü_ o hesabın şifresini unuttuğum için bu hesaptayım 4.500Tl yatıracaktım ama kararımı değiştirdim ve 7.000Tl yatırmaya karar verdim.Şimdi planım şu; 7000TL ye gelen uridium ile lf3 bo2 en güçlü hız adını unuttum 8 iris ve pet almaya (pete gerekli modülleri falan hepsini) eğer uridium yeterse her şeyi uridium ile alıp gemiyi yeterince güçlü yapıp kapı yapmayı(kalan uridium ile,kalmazsa bir miktar uridium daha çekebilirim!!!) kapılardan gelen uridium ilede anahtar,elit cephane,zeus,apis bu tür şeyleri almayı düşünüyorum,bunların hepsini yapmaya,çekeceğim uridium yetermi ? Yapacağım şey mantıklı mı ? 7000TL ye Kaç Uridium Geliyor ?!? 38 milyon uri gelior diyorlar ama Nasıl Hesaplamasınıda Yazarsanız sevinirim ben hesapladım ama aynı mı olucak bilmiyorum xD (Önceki Konu Kapandı Burdan Devam Edelim :)

2. kocareis72

kocareis72 User

x2 yada x3 katlayıcı günlerinde çek belki daha fazlada gelebilir ve belki paran hepsine yetebilir.

Son düzenlenen: 19 Ocak 2016
  3. Anladığım kadarıyla çöpe atacak kadar çok paranız var.

182 TL'ye 330.000 uri alınıyor eğer x3 zamanı alırsanız çok yararlı olacaktır. x3 ile hesap yaparsak;

38 kere 330.000 uri çekebilirsiniz x3 ile "37.620.000 Uridium" eder.

Geriye kalan 84 TL'nin 55 TL'si ile 6 aylık premium alıp kalan parayla da indirim paketi çekebilirsiniz fakat indirim paketini uri harcarken almanızı tavsiye ederim.

Bunlar var diyorsanız 84 TL'ye 5 TL daha ekleyip 150.000x3 = 450.000 uri daha alabilirsiniz. Toplamda "38.070.000 Uridium" eder.

4. NoMasteRs

NoMasteRs User

Çok gereksiz bir harcama. Bu kadar meblayı oyuna yatırmayın derim. Daha alternatif yollar var..

5. sana akıl vermek haddim değil ama

urini cek indirimlerini al

gemi ne var bilmiyorum ama alacaksan gemini al

kutu al kutu actıkca zaten lf3-lf4 kalkan hız bilmem ne yeterince cıkacak hatta apis ve zeusu bile tamamlayabilirsin ha baktın lf4 leri tamamladın kalkan ve hız eksiğin var o zaman al derim

6. O PARAYA URİ CEKERSEN 2 TANE GEMİYİ FULL+FULL YAPARSIN BİDE YETERMİ DİYE SORUYOSUN YETERMİ DEDİĞİN KISIM MAX 1 M URİ :D

7. SYFLX

SYFLX User

Mesela Nedir ?

8. Merhaba ,

Forumda tamamen büyük harf kullanarak mesaj yazmamaya dikkat ediniz.

İyi forumlar.

9. SYFLX

SYFLX User

Arkadaşlar Lütfen Zengin Muamelesi Yapmayalım Zengin Değiliz Para Birikti Bende Alıp Yatırıyorum Gerçekten En Nefret Ettiğim Şeydir Zengin Fakir Ayrımı Yapılması!!!Lütfen Dikkat Edelim

10. peki kardeşim kusura bakma yazımı kaldırıyorum fakir kardeşim benim 7 bin tl oyuna biriktirip harcıyosun eline saglık

11. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

12. ZupawN

ZupawN User

Kolpadan bir konu. Bir haftadır dikkat çekmek için fm veya adminler konunu kapattıkça farklı şekillerde açıyorsun. Yapma bunu ;)

13. SYFLX

SYFLX User

1 kere kapattılar onuda başlığı yasak bir şekilde kullandığım için kapatıldı,3.gün bu,Kolpadan olduğu ne belli yanımdamısın hesabı görebiliyormusun parayı gördün mü, ben alıcam demekki yardım istiyorum saçma sapan cevaplar yazmazsanız sevinirim:)

14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tamam kardesim al gulegule harca gonlunce bir gemin olur insallah:)acele etmeden indirim gunlerinde indirim paketinle herseyi tamamlarsin iste.

15. 38m uri çok görünebilir fakat yetmeyebilir dikkatli kullanın veya bi 7.000 daha harcar kafanıza göre kullanırsınız.

KAMİKAZE ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. KAMİKAZE

KAMİKAZE User

;):D

17. ZupawN

ZupawN User

Geçen konunda sana en fazla 1000 tl masraf çıkaracak güzel öneriler vardı. Ben hesaplama yaptım o konunda. Tek tek tüm gereksinimleri yazarak, full+full bir gemi için max 3000-3500 tl harcamak yeterli demiştim. Sen şimdi çıkmışsın 7bin tl yatırmaya karar verdim diyorsun. Alış veriş tarzına hayran kaldım. Gidip bir ürün için biçilen fiyatı vermek varken 2 katını vermek istiyorsun. Bu da olayın inandırıcılığını ortadan kaldırıyor. Hele şu sözün yok mu; "Arkadaşlar Lütfen Zengin Muamelesi Yapmayalım Zengin Değiliz Para Birikti Bende Alıp Yatırıyorum Gerçekten En Nefret Ettiğim Şeydir Zengin Fakir Ayrımı Yapılması!!!Lütfen Dikkat Edelim". O kadar saçma ki anlatamam. Tamamen şov amaçlı. Dikkat çekmeye çalışan birisin. Millet full+full general çar satıyor 3bin 4bin tl'ye. Bunu birileri gidip alsın diye söylemiyorum. Full+full gemi için yapılan masrafların ortalama ne kadar olduğunu ortaya koymak için söylüyorum. Biz hesaplama yapıyoruz 3bin tl ile full olabilirsin diyoruz. Yok diyor ben 7bin yatırcam. Kolpaya bak. Bırak 7bini 7 tl bile yatırmayacaksın. Burada milleti oyalıyorsun...

Son düzenlenen: 20 Ocak 2016
  18. 50 arge 10m uri.

19. LoVeHeRe

LoVeHeRe User

Kardes lf3alma bence çünkü sonra lf4 fullemeye ugrasacaksın

20. SYFLX

SYFLX User

Neyle takılıcam peki lf4 çıkarana kadar ? lf2 mi alıyım :D

Tamam Bakalım Öyle Olsun

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ocak 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.