tecrübeli oyunculara bi bakabilirmi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve emirdurbak tarafından 9 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. emirdurbak

emirdurbak User

sa arkadaşlar
    gemim goli tasarım sadece venom var 2 lf 4 ful lf3 ful hız ful kalkan var 24 argeyim kapılar alpha: 22/34 beta:43/48 gamma: 68/82 zeta:108/111 oyuna 115 lira para yatırcam 90 lira ya uri çekcem x3 de 450 k uri olcak 11 lirasını vip 3.5 lirasını indirim alıcam apis zeus yok apis 177 k uri istiyo onu almayı düşünüyorum indirimle 150 k oluyor geriye 300 k uri kalıyo bu 300 k yı ne ye vereeğime kaldım arkadaşlar kapı için pala topluyorum fakat pette hammade modülü felan yok onun için hammade modülümü alsam 17 k modül radar 25 k 42 ediyo indirimle 30 k oluyo onu almayı düşünüyorum geriye 270 k kalıyo onla ne yapabilirim arkadaşlar korsan kutusumu alsam başka önerisi olan varmı bide alpha beta gamma kaç gg açarım yukarda yazdığım parçalra göre zetada 3 parça kaldı onu kaç gg açarım şans işide prof olan arkadaşlar az çok bilirler bilgilerini almak istiyorum. zetaya 130 gg bastım açılmadı bide pete radar alcam bi tane radar yeterli olurmu pala için 250 k anahtar alsam 238 tane ediyo neler çıkabilir sizce lf4 olaraktan hangi gün açayım zeus 3 parça var 1.2m istiyo :) zeusda açsam acaba zeusu biraz indirmek için yoksa lf4 gününde felanmı açsam lf4 çkartmak için biraz uzun oldu ama kusura bakmayın kararsızım :)

2. Aliens

Aliens User

Zeus günü açmanı şiddetle tavsiye ederim. Sadece Zeus Günün de Apis-Zeus ve LF-4 çıkmaktadır. Ama son karar tabii ki size kalmış.

3. aah ah oyun öyle bir hal aldıki inanın tavsiye yazmakta bile zorlanır olduk.benim size tavsiyem kendinize bir hedef koyun örnek ilk önce havoc yada herkülleri fulleyeceğim diyip ona ağırlık veriniz.gördüğüm tablo hiç iç açıcı değil farklı farklı kapılara enerji harcamak zaman kaybı..diğer yandan apis gibi tamamlanması basit olan droite para harcamanız yanlış.zeusu bulana kadar ikinci apiside tamamlayacaksınız zaten ne gerek var dimi.dediğim gibi mantıklı düşün hedef belirle..

4. SİSTEM

SİSTEM User

Oyun gerçekten normal bir oyuncu için günümüz şartlarına göre çok zor bence oyun oyun oyun diyerek kendinzi yıpratmayın çünki çok zaman alacak bir konumdayız bu yüzden para vererek oynamaktan biraz uzak durun oyunda gelişen çok fazla durum var ve bu bu hali ile yine kalmayacak önümüzdeki günlerde ben bir kaç yenilik daha bekleyen oyunculardanım bakalım ne değişecek.
    Yardımımız olacaksa arkadaşlarımızında yazmış olduğu gibi zeus günlerinde anahtar alarak değerlendirme yaparsanız gerçekten yararlı olacak arkadaşlarımıza sonuna kadar bu konuda katılıyorum zaman herşeyin ilacıdır şimdi vereceğiniz 90 TL yarın vermeyeceğiniz anlamına gelmez son olmayacaktır emin olun.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.