Tecrübenize İhtiyacım Var.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~Gishin~ tarafından 28 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~Gishin~

~Gishin~ User

Selam arkadaşlar;

Oynadığımın hesabın özellikleri düşük.Hesabımı geliştirmek adına 2 adet öneride bulundular.Ben de bunları size sunayım dedim

1)Arge puanını sıfırla,puanın yettiği kadar kutu içeriklerinin geliştirmesine ver.Sonrada katlayıcı avantaj paketi al,petine radar al ve sürekli kutu topla.1 Gün kutu 1 gün paladium topla dendi.Ama 2 saat art arda kutu toplanıldığı zaman kutu içerikleri azalıyormuş.Bu ne kadar doğru.

2)Sürekli paladium topla,cubikon savaşlarına katıl,uridyum kas o şekilde geliş.

Şimdi beyler size sorum bunlardan hangisi benim için daha hayırlı olur....

2 LF4 Apis zeus yok Ped var Kamikaze var. Geliştirmeler yok bunun dışında hepsi full :D

Görüşleriniz ve yorumlarınız benim için değerlidir.

2. Cubi kasıl sen, bi yandan kredi kas çöp toplayıp satarak. Cubide adamakıllı kasılırsan zaten günlük 20 bin uriden aşağı olmaz. Bu da aegis alabilmen için güzel bir yöntem :) Aegisi aldıktan sonra da arge apis vs. vs. devam edebilirsin.

3. ~Gishin~

~Gishin~ User

Ageis var zaten bende 3 tane hangar var.Şunu anlamadım Ageis ne işime yarayacak bilgi verirseniz sevinirim.

4. Aegise elmas çekersen tallondur cubidir kesintisiz kesersin kesintisiz kasılmanın bu oyunda ne kadar önemli olduğunun farkında değil birçok oyuncu :)

5. Kardeşim bence sürekli cubikon, tallon kes ve çöplerini toplayıp sat. Biriken credits ve uridiumlar ile de günlük dosyası al, arge puanını 24 arge dizilimine göre yap. İnternet'e 24 arge dizilimi yazarsan çıkar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.