Geri bildirim Tehlikeli Bölge - Geri Bildirim

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve sindbadmoscow. tarafından 15 Haziran 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. titans___

titans___ User

Klasik Darkorbit , kaç etkinlik ödülleri botlar alıyor örnek Nimesis isyanı ilk 100 e giremedim 2009 dan beri oynarım 1 sene ara vermiştim sade, adam 1500 saat oynamış ilk 100 de daha aşa rütbe de gemisi boş ve bazen modülsüz gemi Solace Goli Plus hız modülüyle yakalayamam , hasarı benden fazla oluyor gemide Havoc , Spartanı olmaz , hani ben niye para harcayım desem tehdit zannediliyor enayimiyim beleşden oynarlar , çar a bota at ödülleri al ve forum da söylesek ne olcak , adminler birbirlerine bir şey mi yapar burdaşikayet ediyorlar admin de var diycek di mi veya haberi yok oyunu bile oynuyor mu hayal dünyası öyle belki de , kendince inanırlar admin veya mod söylüyor diye düşünüyor kendince olabilir .

2. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba Uzay Pilotları,

Tehlikeli Bölge Etkinliği ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi bu konu başlığı altında paylaşabilirsiniz.

Sadece geri bildirim yanıtlarına izin verilmektedir. Konu dışı yanıtlar kaldırılacaktır.

Etkinlik Duyurusu: Tehlikeli Bölge - Sunder Star'a Karşı Mücadele!
    Etkinlik SSS: SSS - Tehlikeli Bölge

DarkOrbit Türkiye Takımınız

3. 2 senedir eski hali çok sıkıcıydı umarım bu keyifli olur.

4. Tek bir hedef ve toplu bir pve savaşı. Gerçekten güzel bir etkinlik oldı gibi inşallah sunucularda sorun çıkarmazsa çok güzel bir etkinlik olacak

5. Hedefleri saymıyor oyun 0da kaldı hepsi

6. alisahin37

alisahin37 User

x4 sık diyor x4 sıkıyorum saymıyor haritada belirtilmemiş etkinlik haritası diyede

7. Erlik

Raporlayabilmem için SS iletir misiniz?

İyi forumlar..

8. alisahin37

alisahin37 User

birde tr2-3 sunucusuna giremiyoruz 503 hatası veriyor ana sayfayı vermiyor

9. Erlik

Selamlar,

TR2-3 şu anda erişime açık.

X-4 kullanımını Tehlikeli Bölge haritasında dener misiniz?

İyi forumlar..

10. alisahin37

alisahin37 User

harita kapalı 5 saat sonra açılıcak o zaman bakabilirim ama bilette harita belirtmemiş ondan yazıyım dedim

11. Erlik

Selamlar,

Denedikten sonra bilgi verirseniz raporlayacağım.

İyi forumlar..

12. xFIR4T

xFIR4T User

İçeride de ben sıktım saymadı yine aynı şekilde tekrar deneyebilmem için 5 saat bekleyeceğiz içerideki kutular hiçbir içerik atmadı ayrıca

13. alisahin37

alisahin37 User

etkinlikten iyi bir deneyim için unityde oynayabilirsiniz diye not düşmüşsünüz ama ayarlar en düşükte bile full gemi parlak ve motorlar falan herşey full ayar gibi yukarıdaki ss imde olduğu gibi boş olması gerekiyor normalde untiyde bu durum bayadır var ve toplu savaşlarda ve etkinliklerde aşırı kasma yapıyor untyden zevk alamıyoruz bunuda not düşmek istedim bu ayar meselesini raporlarsanız sevinirim :)

Erlik bunu beğendi.
  14. wiladew

wiladew User

normal haritalarda ucb-100 kullandığımız halde görevlerde saymıyor harcanan cephaneyi

15. Erlik

Raporlandı. Hotfix'i bekleyiniz.

İyi forumlar..

16. ._LEGEND_.

._LEGEND_. User

Merahaba Sayın adminlerim
    - etkinlik hedefleri sayılmıyor
    - 1 haritada çok oyuncu var kapı çöküyor çok ağır
    - Özel yetenekler kullanıldığında süresiz oluyor süresi hiç bitmiyor cidatel özel yetenekleri kullanıldığında süresi hiç bitmiyor.

titans___ bunu beğendi.
  17. Task ilerlemiyor admin

18. ONURBEY

ONURBEY User

Merhaba;

Oyuna ne oldu, iyice bozulmuş. Normal clientten oynuyorum. Şu an Unity bozuk.

X4 mermisi, nerdeyse X2 vurmaya başlamış.

X-6 haritasında yaratılar duruyor. Saldırmıyorlar.

Umarım düzelir.

19. tr2 de etkınlık kapısına gırelı 30dkk oldu hiçbirşey cıkmadı herkez boş boşuna beklıyor

20. Erlik

Hotfix'i bekleyiniz.

iyi forumlar..