Tek Başına Cubikon Kesme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxbmertxx tarafından 15 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxbmertxx

xxbmertxx User

Merhabalar!
    sorum şu:
    Gemi:Aegis Elite --- Citadel --- Spectrum
    Pet: kami-3
    Kalkan:9 bo2 --- 6 füzyon kalkanı 3
    full lf3 dizilimler vs. ile beslemesiz 5k seprom beslemeli +8k hasar (x1 ile)

yukarıdaki gemilerden herhangi birini kullanarak cubikonu tek başına kesebilirmiyim?
    kesebilirsem hangi gemi kullanmalıyım,nasıl konfi yapmalıyım?
    kesemezsem neleri geliştirmem gerekiyor?
    ayrıca cubikon kesmek için ortalama kaç dp ve kalkana ihtiyaç var?

şimdiden teşekkürler :)

2. Darion26

Darion26 User

Halka+Burgu+Elmas ile aegiste Ubr+Sar-02, x2-3 ve sabla kesersin sanırım. :) Bu arada füzyon kalkanlarını b02 lerle değiştirmeni öneririm onlar savaş dışındayken yenileme desteği sağlıyor yani vur-kaç için kalkanlar. :)
    Eğer rahat kesmek istersen 10 lf-4, promerium beslemeli ve halkalı olarak başlamanı öneririm. Eğer yukarıdakilere ek bunları yaparsan solace ile tek konfi diyebilirim. :)

3. xxbmertxx

xxbmertxx User

burgu düzenim var fakat diğerleri yok.mermi sıkıntı deil.bo2 leri en kısa zamanda tamamlayacağım.teşekkürler!

Darion26 bunu beğendi.
  4. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Arkadaşımızında dediği gibi burgu düzeni ve elmas düzeni işinize yarayabilir.

Cephane sıkıntım yok demişşiniz x2 veya x3 kullanmanız sizin daha seri kesmenizi sağlar.

Bu şekilde daha fazla uridium kasarsınız.

İyi forumlar..

5. 2yavaş diz bence baskın yemiyosa cubiniz yiyorsa normal konfini yapabilirsin.Ayrıca lf4leri dirolara koy.Bundan sonrada plt,iyi roketatar mermisi ve sab + X-3 aegis elite ile kesebileceğini düşünüyorum açık arttırmada ucuza gidiyorsa kallkan desteği alabilirsin daha rahat olur sadece burgunuz varsa önce %100 şp azaltan veya hiçbişe vermeyen veya götürmeyen diro tasarımddan başlayıp kalkan bi 50-100k azalınca burgu değişebilirsiniz ayrıca elmas alırsanız elmas aegis ikilisi süper olur.

6. xxbmertxx

xxbmertxx User

teşekkürler arkadaşlar.denedim kesmeyi.cubinin kalkanı bitti %15 canı kaldı sonrasında kesemedim.bo2 leri fullesem ve seprom kullansam kesebilirim diye düşünüyorum.promerium kullanmıştım.elmas uçuş düzenine vereceğim uriyi ya pete yada kapıya kullanırım o kadar biriktiremem.

7. Tabiki senin bileceğin iş fakat kalp elmas burgu halka bunlar en gerekli diro düzenleri güve ve yengeçte var hepsi gerekli ya nerdeyse :) Ama ilerledikçe alabilirsin tabi senin kararın.

8. xxbmertxx

xxbmertxx User

sence kalp mi almalıyım elmasmı peki?

9. Önce kalp bence sonra elmas fakat aegis içinde elmas süper oluyo cubi için diyosan elmas fakat normalde takılmalık sürekli gezdiğin bir diro tsarımı istiyosan kalp.

10. Necronator

Necronator User

Ben de bi ara denemiştim tek başıma kesmeyi

sadece x1 500 kredili roket ve kredili roketatarla kesiliyor
    ozamanki gemimin özellikleri
    aegis 5 lf-4 8 iris
    2 ağır konfi droitlerde 5-6 kalkan atmıştım üstüne bide bekleme süresi güçlendiricisi 25lik kalkan güçlendirici vardı hasar ve dp yoktu ama alırsan daha rahat olur kalp yoktu ama elmasım vardı bide kamikazem vardı tabiki vip de var ve lazerlerde seprom da basılı olacak bu şekilde hiç elit harcamadan kesiliyordum.Yaklaşık 7dk sürüyor kesmek baya yavaş yani ama sen elit kullancaksan droitlere kalkan koymazsın full hasar girersin hasar tekviyesi felan aegisle çok rahat kesrsin yaklaşık 2-3dk sürer . Bence elmas şart 300k civarı kalkanla baya yi gidiyor.

11. bence tek başına dönmeye uğraşıp elite mermi harcayıp kendini yoracağına yanına bi arkadaş bul goliath o vursun sen kalkan bas temiz temiz kesin

12. xxbmertxx

xxbmertxx User

Herkese Teşekkürler Konu kilitlenebilir :)

13. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.