Tek Başına Oynayanlar

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by КΣÐI►●КДΘS, Jul 18, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Grup kapıları

1. a. Mevcut grup kapılarına Tek oyuncularda girebilmeli Kapı zorlukları ona göre düzenlenmeli

83.3%
  2. b. Mevcut kapılardan kazanılacak ödüllerin tek olarak yapılacak görevler ile verilmesi sağlanmalı

16.7%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Arkadaşlar benim gibi tek takılan ts ye veya cette yazmayan her hangi bir gruba veya her hangi bir klan üyeliği olmayan oyuncular için bu grup ile girilen kapıların ödüllerinin verildiği alternatif kapılar vs bir şeylerin olması oyunun her oyuncuya aynı şartları sağlaması açısından daha adaletli olması gerekmez mi?

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Konunuzda anket olması gerekiyor, lütfen konunuza anket ekleyiniz.

İyi forumlar...

3. GREED

GREED User

Arkadaş bulun.

4. Tavsiyen için sağol arkadaş bulup klan kuranlar birbirlerine akşama kadar çette takip ettiğim kadar giydiriyorlar ben kendime veya rakip oyuncuların özellikle aile bireylerine basit bir oyun için o cümleleri kullanamam onun içinde arkadaş bulup klan kurup ceti sürekli takip edemem.

5. Bence de getirilmeli neticede büyük klanlarda ki işlerin nasıl yürüdüğünü görüp tek başına gezenler yani benim gibiler mevcut bizim gibiler içinde bir şey getirilmesi şart.

Thread Status:
Not open for further replies.