Destek Tek cubi yapmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FairyMind tarafından 23 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FairyMind

FairyMind User

Goliath-Vega-aegis
    26 lf3
    24 bo2
    8 iris
    Pet kami 3
    Elit bol..

Goliye venom taksam beslemeyle alinirmi cubi ? 2 konfide agir olcak.
    X3 harcamadan almak istiyorum.
    Kalp guvede var

2. Merhaba,

Bana kalırsa aegis+elmas dizilişi bir de kamikaze 3 kullanarak sadece pet atıp geri çekilerek sonra bir daha yanına gidip çok rahat bir şekilde kesebilirsiniz.Diğer türlü goliath ile nasıl olacağını şu an tahmin edemiyorum ama bir deneyip görebilirsiniz.

İyi Forumlar

3. FairyMind

FairyMind User

Süvari modum çok sıkıntı çıkarsa aegis dostum var oda can basabilir.Ama x2 ve beslemeyle 15k civarı görüyorum.Kalkan emerek bitirdikten sonra kalkanı x2 ile kesemezmiyim ? her konfimde 300k civarıda kalkan olsa ? Artı venomun özelligi var..

4. WolfWar

WolfWar User

Aegisle yapabilirsin.

5. FairyMind

FairyMind User

Aegisin hasarı çok düşük ondan sıkıntı biraz :)

6. Merhaba,

Seprom beslemesi sab ve x2 ile bir de elit roket atarak ve kamikaze kullanın aegis arkadaşınız da yanınızda olursa fazla zorlanmadan kesebilirsiniz.
    2 taraf ağır olsun kalp ile girin bir de venomu açacaksanız su gibi gider cubi :)
    Dediğim gibi 1 aegis şart ;)

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 23 Temmuz 2015
  7. senberk99

senberk99 User

Zor gibi...X3 harca X2 yle yapamayabilirsin.Elmas varsa kalple başlıyıp elmasa dönerek kesebilirsiiniz.

8. FairyMind

FairyMind User

x3 harcadımmı garanti yaparımda x2 le yapmak istiyorum :D peki aegisle yaparız.Baktık çok kolay oldu tek yaparım :D

WolfWar bunu beğendi.
  9. Merhaba,

İnşallah tek başınıza yaparsınız getirisi çok :)

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.