Tek cubi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LastShot12345 tarafından 17 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaslar spektrum sentinel diminisher ve venom var,12 lf4 var,kiskac,icice,guve,elmas,kalp,yengec var,dagitilmis 13 arge+2 yavas konfi+sar02+ubr+Pltnin iyi olanindan +4 taneisnden bieinin ozelligini acarak promeriumlu sirf X-3 cubi kesebilir miyim? Birde goliler yerine aegis elite kullansam daha rahat kesermiyim?8irisim

2. Merhaba ,

Aegis gemisi ile Veteran yada Elite tasarımı olsa da x2 yada x3 cephanesi ile ima edebilirsiniz diye tahmin ediyorum. Bazı durumlarda yeteneklerini kullanırsınız. Ayrıca belki arada sab-50 gerekebilir.

İyi forumlar.

LastShot12345 bunu beğendi.
  3. Modum aegisi alscagim 3 gun icinde aegis elite zaten var onu kullanacagim.Birde aklimda halka almak var o zaman rahatlarim tek kesserken simdi etkinlik kutularindan ub sar briokitiriyorum bi 3-4 gun topliyim en iyisi size bi sorum daha olacak etkinlik kutularinin icinden ubr sar mayin pet yakiti disinda farkli voseyler cikaabiliyormu?Yani helixlerden krnoso parcasi bazi kutulardam zeus parcasi geliyodu mesela bu kutularda boyle bisey soz konusu mu?

Modum flood icin ozur dilerim acaba cevap verebilirmisiniz tekrar ozur diliyorum fakat acil crvap almam lazim
    Tesekkurler

4. Merhaba ,

Bahsettiğiniz kuutları toplamadım ve toplayamayacağım :D fakat şu ana kadar farklı bir şeyler çıktığına dair resmi bir kanıt yada bilgi yok maalesef.

İyi forumlar.

5. Peki modum tesekkurler son bi sorum kaldi o da su aegis ile konfileri nasil diziyim cubi keserken
    2 herkul 1 havoc 12 lf4 var gelistirme hic yok ben boyle dusunuyorum sizce mantiklimi(hizsiz yapacagim 2 yavas)
    1.Konfi=Jeneratorler ful kalkan+Diroitler 12 lf4+4bo2
    2.Konfi=Aynisi
    Buiyimi sizce

6. Merhaba ,

Havoc'ların etkisi olmayacaktır. Hercules'leri kalkan konfigürasyonunda kullanabilirsiniz.

1. Konfigürasyon :
    Gemi : 10 LF-3 + 5 hız + 10 kalkan / Droid'ler : 12 LF-4 gerisi LF-3 ( Vuruş konfigürasyonu )

2. Konfigürasyon :
    Gemi : 10 LF-4 + 15 hız / Droid'ler : full kalkan + Hercules ( hız ve kalkan konfigürasyonu )

İyi forumlar.

7. Modum 2 havoc 1 herkul olaacak yanlis yazmisim
    Tum herkesse soruyorum kamikazeli+promeriumlu kalp elmas icice kiskac kullanarak +X-3 ile sadece X-3 cubi kesebilir miyim 12 lf4+2 yavas konfi +spectrum,sentinel,venom,diminisher acarak her cubiye 1 tane

8. Merhaba ,

Bütün droid'lerde olmayınca Havoc bir etki sağlamıyor. Normal koşullarda yani saldıran olmazsa ve etrafınıza gelip saldıran NPC'ler fazla olmazsa Cubikon imha edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.