tek derdimiz patlamadan devo kesmekti

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve xXGöKMeLixX tarafından 17 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sene 2012 filan 1.3 de portalda bigboylar olarak grup yapardık devolarium keserdik yukarıdan mavi bayrağın 8 irisli goliathları gelip bizi kesecek diye aklımız çıkardı güzel günlerdi.

2. Evet güzel günlerdi. :)

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Tam Devoyu kesmek üzereyken kendi şirketinden portala bekleyen birisi seni kesip, Devoy çalardı :D

Perseus. ve •real• bunu beğendi.
  4. detcal51

detcal51 User

aynnen ha

5. Perseus.

Perseus. Guest

Vengeance sahibi olmak için oyuna uzun süre girmeyip 30.000 Uridium geri dönüş ödülü alınırdı. :p

6. Drowhake

Drowhake User

Güzel günlerdi, eskiden bigboy tutulan bir gemiydi çünkü skylab gelmeden önceden kredi kasmak bu kadar kolay değildi, oyun 8 iris full lf3 goliysen hayat sana güzeldi :(

Labirent bunu beğendi.
  7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eskiden bu oyun oyundu ama şimdi bana göre eskisi gibi değil. Eskiden birebir veya toplu savaşlar uzun süredi. Şimdilerde çok kısa sürüyor bir şey anlaşılmıyor ve hiç tadı tuzu yok. Eskiden haritada düşman yakaladığı zaman en yakın portala yetişip atlayabiliyorduk. Eskiden oyunda birlik beraberlik duyguları vardı artık oyun iyice bireysellik kazandı.

Daha çok şey yazardım ama eskiler aklıma geldikçe bir garip oldum. :(