Tek eksik irisler

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Kirke, Oct 18, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kirke

Kirke User

Gemi:goliath
    Silahlar:25 adet lf3
    Kalkan:11 adet B02
    Hız:full
    Droitler: 1iris diğerleri flax

nasıl kolay credits kasabilirim,açık artırma ile irisleri tamamlamak istiyorum

2. Merhabalar,

Bunun için belki bir çok yöntem seçenek söylenebilir.Ben bir kaç tanesini size fikir vermesi için söylemek isterim,arkadaşlarda mutlaka konuya katkı sunacaklardır.Skylap durumunuzu bilemiyorum,buradan ham madde çekerek satabilirsiniz, günde bir kaç defa tekrar edilecek satış işlemi size kredi anlamında kolaylık sunacaktır.Npc çöplerini toplamak yine getiri sağlar diye düşünüyorum.Bunun dışında grup halinde kasılmak bu seçenekler arasında sayılabilir. dilerim yakın zamanda eksiklerinizi tamamlarsınız.Tekrardan iyi oyunlar dilerim.:)

Keyifli forumlar

Kirke likes this.
  3. Skylabdan sürekli promerium çekip petinde ticaret modülü 3 varsa bununla satabilirsin. Her 4 binlik promerium satışında sana 1m200k kredi ekstradan verecektir. Bu işlemi günde 5 defa yaparsan sadece 25m kredi bu işlem ile gelir, biraz tallon biraz cubi derken günde 1 iris parasını çıkartırsın(serverını bilmiyorum tr serverlarına göre geçerli yaptığım hesap, 1 iris 100m)

Kirke likes this.
  4. Kirke

Kirke User

vip yok goli ile 3000 promerium aktarıyorum gemiye buda 6 saat sürüyor gunde en fazla 2 kere yapabiliyorum buda 4m yapıyor yani skylabdan bi kazanç elde edemiyorum gibi bişey

5. 10 gün yaptığını düşünürsen 60m yapar, serverin durumunu bilmiyorum ortalama 50-80m arası gidiyor ise hergün 5-6 saat tallon+cubi yapmalısın ki 3 güne 1 tane iris alabilesin. Ama sana tavsiyem ilk 3-4 irisi (indirim paketi) uri ile almalısın, gerisini kredi ile kolayca alabilirsin.

Kirke likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.