Tek Kişiye ORDUYLA Dalmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _DODGE_ tarafından 27 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Arkadaşlar bir şey soracağımda yani ne zevk alıyorsunuz onu anlamıyorum tek adama neden 5-10 kişi toplanıp dalıyorsunuz ?

Yani siz böyle mi zihnen doyum almaktasınız ? egonuzu mu tazelemektesiniz ?

GREED bunu beğendi.
  2. Düşmansan ve düşman haritasındaysan bütün oyuncular toplanır ve aksiyon yaşamış olurlar :D

3. _DODGE_

_DODGE_ User

Yok yani vs ye teke tek gel diyorum adam tamam diyor vs yerine gidiyorum adam ordu toplamış bana dalıyor bu nasıl bir harakettir ?

4. Onlarda yemeyince çağırıyor arkadaşlarını.

5. Adamı vs ye çağırdım bu gün 10 kişi birden bana hucuma kalktı neyse ki vs ye çağırdığım adamı kestim içimin yağları eridi 10 kişi arasında gebermek üzereyken tahtalı köye onuda yanımda götürdüm.

Ne kadar zevk aldım bilemezsin.

6. Darion26

Darion26 User

patlattıktan sonra adam yeniden doğarken sen patladın :) 1v1 e neden karışırlarki onu hiç çözemedim. aldığım fotoya bakıyorumda 3 spectrum 1 cerrah ve 1 vega varmış (kestiğin adam dışında).

7. Adamla chatten tartıştık taşın orda buluşalım teke tek atalım dedim ws yi önde alırken adamın klanı kamu halinde yanımdalarmış ema + kamu sağolsun :rolleyes:

8. At burayada millet görsün rezilleri.

9. Darion26

Darion26 User

(Ben kimseye vs de karışmam) razor kesilen oyuncu :)

10. Aslında bi site açalımmı ne teke tekte 1vs 5-10 kişi gelen rezilleri tüm orbittiçiler görsün

GREED ve Darion26 bunu beğendi.
  11. Şeytan diyor bir klana gir bütün hilecileri bugcuları topla bunların başına sal sen köşeden izle diyor.

Ama bana yakışmaz çünkü ben elimle oynamayı seviyorum keşke her insan sözünün eri olsa...

GREED ve Darion26 bunu beğendi.
  12. Bir tane daha...

Vs ye adam bekliyorum yaptıkları...

İçimden bu insanlara neler yapmak geçmedi ki ?

13. Haha bide rütbeli getirmişler :p:D

14. Arkadaşlar görüyorsunuz...

Başıma geldikçe vs de adam çağıranların ss sini buraya atacam.

15. GREED

GREED User

Aynen admin bu konuyu kitleme burası forumun dert köşesi olsun ihtiyaç olan bir konu :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.