Destek TEK PC DEN 2 DARKORBİT

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TakTak12345 tarafından 7 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Başlıkta belirttigim gibi tek pc den 2 darkotbit açarsak bir sakıncası oluyormu acaba

biri chrome biri explorer gibi

2. Necronator

Necronator User

tr4 deki sen misin yoksa :D yanımda adam aegis ve goli aegis çekiyor tallonu porta goliyle dalıp kesiyor tüm ödülü aegis alıyor a.DSA

3. yok o ben değilimde bende öyle şeyler düşündüm işte :D bir tane skylab çarı yapacagım full clan için kredi kasacagım öyle düşündüm ama sakıncası olacakmı bilemiyorum :D

4. Necronator

Necronator User

bence ban sebebi olması lazım ama tam emin değilim pushing suçsa bu da suçtur :D

5. niye canım kime ne zararım olacakki kendi kendimi kasacagım sonuçta :D farklı bir şirkette acıp sürekli kesip şeref kasmayacagız yani :D

6. :D mantıklı

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

O kesme işlemi pushinge girmektedir.Hesabınız kapatılır.

İyi forumlar

8. Necronator

Necronator User

kes-meden sadece kredi alsa cezası yok mu?

9. aynı ıp den birden fazla gemi birbirini kasamaz bu birbirini kesme vede kasma yapamaz demektir..

10. sağolun cevap için kesme dışında kendime yardım amaçlı yaparsam bir sıkıntı olmuyor o zaman ?

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz,Adminiminde belirttiği gibi,GİŞ kurallarında bu konunun yasak olduğu yazmaktadır.

Dikkatli olmalısınız,emeklerinize yazık olmasın.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.