Öneri Tek Server

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CΛЯŁЧ__ЯΛΞ__JΞPSΞИ tarafından 6 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bunu mutlaka daha önce birileri düşünüp konu açmıştır diye düşünüyorum bilmiyorum gerçi bakmadım ama yinede söyliyim neden bir sürü tr serveri var 1 2 3 4 5 6 bunu anlamadım hiç tek bir tane server olması gerekmiyor mu TR serveri diye neyse şuan oyunda bu bütün serverlar birleşse ve tek 1 tane TR serveri oluşturulsa yani bunu sadece tr için demiyorum italyaysa italya fransa ise fransa server 1 tane olması lazım hem rekabetin artması açısından hem daha eğlenceli olması açısından hemde serverlarda oyuncu sayısı o kadar az ki belki hepsi bir olsa online kişi sayısı fazlaymış gibi görünür bunu buraya mı yazmam gerekiyor bilmiyorum çünkü bu genel merkezin oyunla ilgili yapacağı birşey size bağlı olmayan birşey sanırım ama hala neden böyle birşey yapmadılar cidden anlamış değilim bunu mantıklı bulmayanlar hatta çok saçma bulanlar da neden mantıklı bulmadıklarını belirtirlerse sevinirim

2. Türkiye sunucuları birleşse hepsi aslında baya mantıklı olur hem daha az uğraş olur her sunucuya git bakım yap yerine sadece 1 tane sunucuya bakım yapmak arasında fark olur tabi ona göre zorluklar alt uğraşlar olursa bilemem ama güzel olabiliceğini düşünüyorum mantıkan

3. JustRuling

JustRuling User

Okadar haklısınki +1

4. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Üyelerin Oylarını belirte bilmeleri için , Bu bölüme açılan Konulara Anket eklenmesi artık şarttır. ( Anket Eklemeyi Bilmiyorsanız ; İnceleyiniz )

Bu Bölüme Anketsiz açılan Konulara , Anket Eklenmesi için 24 Saat süre verilecek , 24 Saat içerisinde Anket ekleme işlemi yapılmaz ise , Konu Kilitlenerek Arşive Kaldırılacaktır.

Üyenin Konusunu Anket ekleyerek , tekrar açması mümkündür.

İyi forumlar.

5. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Konuya anket eklemediğiniz için konu arşive taşınıp kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.