Öneri Tek Taraflı gelişmek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nevernofear tarafından 27 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Anlatıldığı gibi yenilikler gelmelimi

1. Gelmeli

oy sayısı 3
    100,0%
  2. gelmemeli

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Geliştrilmeli

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar fark eden varmı bilmiyorum ancak darkorbit tek taraflı gelişiyor ve bu gelişmeyi kontrol altına alamıyor/almıyor.pusat diye tasarım çıktı iyi hoş tamamda 175k darbe puanı var adamlar 240k vuruyor ben nasıl dayanayım herife ? sonuş olarak darkorbit hasar kısmına yaptığı değişiklikleri yaparken kalkanı unutuyor.örnek olarak adam güve tasarımı almış okadar kalkanımı hiçe sayıyor,peki ben nasıl karşılık vericem bi karşılığı yok tabiki(savunma anlamında yoksa evet bende güve açabilirim)oyunda stratejiyi öldüren şeyler bunlar bir oyunda bir güçlendirme varsa o güçlendirmeyide etkisiz bırakacak bişiler lazım.

İŞİN ÖZETİ:hasar bakımından geliştiği kadar savunmadanda gelişmesi lazım oyunun

2. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Sen o açıdan düşünürsen yanlış olur adam güve açtıysa sende yengeç açarsın sentinel yengeç spektrum elmas artı savaş tamir ve kalkan yüklemesi ile gayet iyi savunmalar yapılabiliyor ayrıca burda sadece şikayetini belirtmişsin bir fikir önerisinde bulunmamışsın :)

3. sen olumlu tarafına bakıyosun yapılabilicekler var ama lf4 varken neden bo3 yok ?

4. ŞahFD

ŞahFD User

bo3 ün çıkmasına gerek yok zaten full 20 kalkan lwl 16 geliştirmiş 10 driot seviye 16 geliştirmiş full herculle 1 milyon kalkanı geçiyor ki buna kalp uçuş düzeni ve tasarımı eklemedim bile ki bunun argesiydi güçlendiricisiydi bo 3 çıksa kalkanlarda büyük bir uçma çıkar zaten bo3ün yerini herculesler ve güçlendiriciler kapatıyor bo3 çıksa ben şahsım olarak oyunu bırakırım

5. peki bi pusat ne yapacak bu işe ? 175k dp si var argeler işe yaramıyo gibi

6. ŞahFD

ŞahFD User

türk sunucularında oynamadığım için yorum yapamam o konuya

7. IMPOSTER06

IMPOSTER06 User

Tüm serverlarda diyor neden bize gelmedi mesela ge1 de yok

8. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Kardeşim niye o açından bakıyorsun pusatı bi geç önce o zaman sineğinde 180dpsi oluyor herkülsüz desteksiz ozamn sineğide kaldırsınlar bu mantıkla sakın yanlış anlama sen kalkanı hesap etmiyosunki direk geminin 175k dpsi var diyip adam 240k vuruyor diyosun zaten nadir kişiler 240 vurur genelleme olarak 240 yanlış olur benim gemimde full ama bende elimdeki adamları kaçırıyorum bazende çok iyi kaçıyolar yani dp olayına çok bakma derim zaten bir çok özellikle yükseltilebiliyor :) darkorbit hem savaş hem strateji oyunu ve saldırı stratejisi olduğu gibi savunma stratejileride var ayrıca hiç birşeyin öldüğü yok :) eski dark dışında :) :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.