Teknik konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢σяєѕ¢σℓє¶RZG.¶ tarafından 11 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl düzeltebilirim

1. bilmiyorum

oy sayısı 1
    100,0%
  2. bilmiyok

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZЄЧBЄK

ZЄЧBЄK User

Flash playerin 2 çeşit eklentisi var. Birinci PPAPI yani şuan chromium alt yapısını kullanan tüm tarayıcıların içine gömülü olarak çalışır. İkinciside NPAPI yani browser üstenden oynanan flash tabanlı oyunların daha verimli oynanmasını sağlayan bunu destekleyen bir eklenti. Tabi sadece oyun için değil. Birçok şeyde kullanılırdı. Artık npapı yerine HTML5 denen sistemi yapınca NPAPI yı kaldırmaya basladı tarayıcılar. Buda kalkınca PPAPI dediğimiz oyun için yeterli olmuyor. Burda pc çok üst düzey değilse fps düşüşü takılmalar donmalara yol açar.
    Darkorbit ya kendine has oyun için tarayıcı yapacak. Yada client sisteminden çıkıp İndirilebilir sürüme geçecek.
    Yoksa bu iş çerez silip önbellek temizlemeyle ilerlemez.

xxl-vega bunu beğendi.
  2. ZЄЧBЄK

ZЄЧBЄK User

galiba tarayıcınız güncellenmedi. Zamanla farkı anlarsınız. Gömülü olan flash eklentisi oyun için yeterli performans sunmuyor.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz,iyi oyunlar.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. tekoser47

tekoser47 User

Merhaba

Ben tr3 hesabımdan alışveriş yapmak istiyorum ancak fiyatlar Euro baz alınarak belirlenmiş gözüküyor.Ödeme sayfasının sağ üst kısmında da başka bir ülkenin bayrağı gözüküyor.Euro ya göre belirlenmiş fiyatlar bugünkü kura görea hesaplandığı için normal TR fiyatlarının çok üstünde kalıyor.Bu sorunun düzeltilmesi için foruma mesaj attım.Benden ıd,ikametgah,kimlik fotokopisi gibi bazı belgeri yollamamı istediler.Bende gerekli tüm bilgileri ve belgeleri olduğu gibi yolladım.Ancak 2 gün oldu geri dönüş olmadı ve alışveriş sayfam düzelmedi.O yüzden buraya yazıyorum.Bu sorunu nasıl halledebiliriz.

5. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Forum ekibinin bu konu hakkında yapabileeği bir şey yok malesef.

Support gerekli incelemeleri yapıp geri dönüş yapacaktır.

Lütfen sabırlı olun.

İyi forumlar

6. Mozilla firefox da NPAPİ var onda oynamak daha mı iyi olur?

7. Mozilla firefox da NPAPİ var onda oynamak daha mı iyi olur? Daha stabil, daha çok fps ?

8. xxl-vega

xxl-vega User

Çok çöküyor kardeş ama sen bilirsin

9. Mozilla mı NPAPİ mi?

10. Merhabalar.
    Derhal düzeltilmesini istiyorum 40 saat bekledim ve TOPLAYAMIYORUM NASIL bir histeyim anlatamam şuan gerçekten üzüldüm çünkü uğraşmıştım MIZRAĞI MONTAJDA ÜRETMEK İSTİYORDUM... :( Lütfen bu sorunu yetkililere bildiriyorum burdan. [​IMG]

11. Aliens

Aliens User

Portaldan atlama butonuna ve ya j kısa yoluna bastığınız anda haritada/mınıharıtadan bir noktaya tıklarsanız atladığınızda gidebilir. Bunu önlemek için atlama portalını aktif ettiğiniz anda ilerlemeyi sonlandırınız.

12. bunun nedeni gemi hareket halindeyken atlamanız portta sabit durup atlamazsanız gitmez..

13. darbe98

darbe98 User

Arkadaşlar benim bi çarım vardı şifreyi unuttum kullanıcı adı aklımda şimdi BN kullanıcı adını gidiyorum e posta adresine kod gönderildi diyo ama hangi e postaya sölemiyo bnm birsürü e postam var yardım edin lütfnn

14. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Bu konu ile ilgili support ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

15. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Arkadaşlarımızında söylediği gibi hareket halindeyken atlama yaptığınız için geminiz atladıktan sonrada harekete geçiyor.

Bunu önlemenin yoluda atlama esnasında mini haritadan hangi portala atlıyorsanız onun hizasını işaretlemek diye düşünüyorum.

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. Dün Mutlu Bir Şekilde Oyna Girdim Ve Klan Arkadaşlarımla Konuşucaktık Lakin Chat Gözükmüyor Hiç Bir Şekilde Ban Yemek İçin Bir Şey Yapmadım chattaki odaları göremiyorum. Bu sorun hakkında gereğinin yapılmasını arz ederim:(:(:(:(:eek::eek::eek::oops::oops::oops::oops::confused::confused::confused::confused:o_Oo_Oo_O

Son düzenlenen: 27 Temmuz 2016
  17. bazen gözükmüyor bendede oluyor çerezleri ve geçmişi temizle olmazsa farklı bi tarayıcıdan gir bende geçmişi silince düzeliyor

18. Çerezleri Sildim Bilgisiyara Reset Attım Farklı Bir Taracıdan Deniyeceğim Olmassa Sölerim

Dediğini Denedim Lakin Yine Gözükmüyor Sunucuyla Bağlantı Koptu Hatası Alıyorum Tekrardan

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Temmuz 2016
  19. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda kurallar gereği alt alta yazmanız uygun değildir.

Şu an her şey normal görünüyor.

Biz yinede sorununuzu Teknik ekimize iletelim.

Keyifli Forumlar.

20. tmmdır bugün aldım mızrak düzenimi :) sorun düzeltilmiş.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.