Teknik konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢σяєѕ¢σℓє¶RZG.¶ tarafından 11 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl düzeltebilirim

1. bilmiyorum

oy sayısı 1
    100,0%
  2. bilmiyok

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a arkadaşlar benim pc tamire gidip geldikten sonra acayip kasmaya başladı heralde anakart işkemci değiştiler kasma sorununa önereceğiniz bişey bi çözüm program falan varmı şimdiden teşekkürler

2. Merhabalar,canavara tıkladıktan sonra klavyeden lazer 1 de mesela 1 e basınca saldırı başlamıyor 4 te tamir robotu var oda çalışmıyor.Klavye bozuk değil denedim tuşlar basıyor sadece mouse ile lazerlerin dizildiği yerden çift tıklayarak veya slota çift tıklayınca saldırı başlıyor.Ne yapmalıyım ?

3. Gemini oynadığın oyun sayfasını aç .
    Sağ üst köşeden ayarları tıkla.
    Açılan sayfadan Klavye sekmesini tıkla.
    Slotlarını ayarla. :)

4. ayarlı zaten slot 1 - 1 falan ama yine de yapmıyor

5. Lazeri ve tamir robotu aslında Premium slotların yerine koymuş olabilir misin.
    Ayrıca lazer saldırısı , lazer türünü seçince başlamaz.
    Ayarlar sekmesinde lazer saldırısı yazısı var . Genelde ctrl tuşuna ayarlıdır. ona basınca seçili lazer türü ile saldırı yaparsın .

6. drsm33

drsm33 User

admın _12346789_ bu hesabıma giricem giremiyorum beni test serverine atıyor yardım edin

7. Edrahil

Edrahil User

Test serverine girdikten sonra hangarın üstündeki dünyadan sv ni değişebilirsin

8. drsm33

drsm33 User

açık deyil işte arkadaşım açık olsa bile girmıyor

9. Aliens

Aliens User

Durumunuzu anlaşılır bir şekilde ID numaranız ile birlikte Supporta iletiniz. Forum üzerinden hesaplara müdahale edilemez.
    Test sunucusundan çıkış aldı ve çıktığı süreç içerisinde sunucu kapatılırsa bazen oyuncunun giriş yapması mümkün değildir. Yalnızca Support bu durumu düzeltebilir.

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımızında dediği gibi supporta başvurmanız gerekmektedir.Forum üzerinden birşey yapılamaz.Support ile iletişim haline geçebilmek için imzamda bulunan linke tıklayabilirsiniz.

İyi forumlar

11. Merhaba ,

İşlemci , Ekran kartı ve Ram gibi parçaların bilgisini yazarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

12. Merhaba ,

Ayarlar kısmını açınca Klavye bölümünü kontrol edin. Eğer sıfırlanmış ise Geri Al kısmına basabilirsiniz. Her şey normal ise Gameplay kısmından saldırıyı hızlı slot çubuğundan başlat/durdur kısmını işaretleyiniz.

İyi forumlar.

13. AMD 8 işlemci 2 gb paylaşımlı ekran kartı 4 gb ram pc tamire gidip geldikten sonra böyle oldu

14. Merhaba ,

Hangi tarayıcı ya da tarayıcılar ile denediniz ? Ayrıca adobe flash player güncel mi ?

Flash Player Hakkında Bilgiler

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

iyi pc, ekran kartini sitesinden son surume guncelleyin duzelir.

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  16. yandex ten oynuyorum flash otomatik güncelleniyor da tamirde işlemci anakart fln değişmişler sanırım ondan kasıyor ama az da olsa azaltacak bi çözüm varmı yoksa yeni pc mi almak gerek :)

17. Az önce olan kasmayı diyosanız bende de oldu. f5 attım . ekranda sunucularımıza saldırı var bakıma gidiyoruz felan yazdı. 5 dk sonra tekrar bağlandı.

18. Merhaba ,

Bazen otomatik güncellemeyebiliyor bu nedenle manuel olarak güncellemeniz daha iyi olabilir. Bir şeyler değiştiyse onlar nedir ? Yani şu anda kasada bulunan işlemci , ekran kartı v.b. değişenler neyse şimdikiler nedir ona göre fikir yürütebiliriz.

PC haricinde internet bağlantı hızı , tarayıcı ve flash player gibi şeyler etki ediyor. Maxthon tarayıcı ile hiç denemediyseniz indirip onunla deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

19. neredeyse son 1 haftadır gemi titremeye başladı gene. chrome tarayıcı kullanıyorum ve bu hatayı 1-2 ay öncesinde tekrar yaşamıştım ve kendiliğinden çözülmüştü şimdi ise çok daha can sıkıcı olmaya başladı bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum...

20. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ayarlardan hareketsizken havada dur seçeneğini tıklayıp,denemelisiniz.

Bazı tarayıcılarda titreme olabiliyor.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.