Teknik konular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¢σяєѕ¢σℓє¶RZG.¶ tarafından 11 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

bunu nasıl düzeltebilirim

1. bilmiyorum

oy sayısı 1
    100,0%
  2. bilmiyok

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bartezcan

bartezcan User

Ben şimdi oyuna facebook üzerinden bağlanıyorum , e-postamı unuttum ve faceteki bağlı olan e-postayı degistirdim ama oyunda değiştiremiyorum oyundaki şifremi de unuttum sadece facebooka bağlana tıkladıgımda bağlanabiliyorum ama şifre bilmiyorum , e-postamı güncellemem için yardımcı olabilir misiniz?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Burada bulunan konu size yardımcı olabilir.Hesabınızı facebook üzerinden kopararak bu sorunu çözebilirsiniz diye düşünüyorum.

İyi forumlar

3. drsm33

drsm33 User

admın bu hesabıma _12346789_ giremiyorum test serverine atıyor supporta başvurcam ıdını bilmıyorum gemının

4. Aliens

Aliens User

Giriş nickinizi bu hesabınızın support bölümünden mesajınızda atarsanız belki bulurlar. Keşke ID numaranızı bir yere not etseydiniz.

5. Geminin giriş nickini oyundaki nickini ve asıl sunucunuda yazıp supporta yaz o sunucuya aktarıyorlar sende giriş yaparsın.

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşlarımızında dediği gibi supporta başvurmanız gerekiyor.İd adresiniz olmasada serverda oynadığınız geminin adı ve oyuna giriş yaparken kullandığınız adı atsanız yeterli oluyor.Ticket numarasını konuya mesaj olarak atarsanız daha hızlı yardımcı olabilirim :D :)

İyi forumlar

7. petim sürekli buga giriyor 4x1 haritasından 4x4 e atlıyorum oradan 2x5 e geciyorum petim hala 4x1 haritasında kutu topluyor.anlıktır dizelir dedim tekrardan gg ye girmeden önce 2x2 haritasına gittim peti oto toplamaya aldım porttan 2x1 haritasına atladım gg ye girdim pet hala 2x2 haritasında kutu topluyor..anlayacağınız bu pet beni dinlemiyor..

8. Merhaba ,

Kullandığınız tarayıcı ya da flash player güncel değilse bazı sıkıntılara neden olabiliyor. Farklı tarayıcılar ile deneyebilirsiniz. Ayrıca flash player'ın güncel olup olmadığını kontrol edip eğer güncel değilse güncelleyiniz.

İyi forumlar.

9. Az evvel benimde başıma geldi. Hiç bozmak istemedim ama 4-4'te savaşıyordum , lazımdı ...Gel çabuk buraya dedim :D
    Kıyamet modumuzun dediklerini yaparsan düzeliyor. Tekrar aynı şey olmadı daha :)

10. evet düzeliyo fakat birsüre sonra aynı oluyor demek sık sık çerez fındık fıstık leblebi sileceğiz..

HaFİFteN-ArıZaLı bunu beğendi.
  11. Merhaba ,

Normalde hafta 1 defa çerezleri ve önbelleği temizlemek gerekiyor. En kötü ihtimalle ayda 1 defa temizlemek iyidir.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

12. modum siz nediyonuz haftada bir sildiysek biz yandık eder size 2gb çerez adım atamayız oyunda.hergün mutlaka silerim bu günde 3 bile olduğu zamanlar oluyor..

13. Merhaba ,

Bilgisayara göre işleyiş değişiyor olabilir çünkü ben bir aksilik olmazsa 2 haftada bir ya da ayda 1 temizliyorum. Hatta yanılmıyorsam en son yaptığım temizliğin üzerinden 2 ay geçmiş olabilir. :)

İyi forumlar.

14. elektro

elektro User

globallere giriş yapılamıyo ana sayfa çöktü bu ne böle ?

15. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Şuan için genel bir sorun mevcut değil,farklı tarayıcılar ile giriş yapmayı denedinizmi ?

Keyifli forumlar.

16. RucHsKy

RucHsKy User

Oyun yetkililerine daha önceden önerilmiş bir konuyu tekrar paylaşmak istedim. Ben Türkiye sunucusunda oynamıyorum. Global Amerika'da oynuyorum ve en büyük önerim " HAZARFEN " isimli, üzeri " AY-YILDIZ" dan oluşan Goliath tasarımını Global serverlarda da görmek.. Nasıl Vengeance'nin " PUSAT " tasarımı her serverda varsa " HAZARFEN " tasarımını da her serverda görmek isterim. Tamam " Pusat " tasarımı ne kadar biz Türklere ait olsa da " Hazarfen " Tasarımındaki şıklık, görünüş daha güzel..

Bir diğer önerim ise herkese özel dil seçeneği olması. Servera göre değilde kişiye göre dil seçeneği. Belki saçma gelecek ama bana kalsa biraz iyi olabilir :)

İlgi ve alaka için teşekkür ederim.

17. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Şuan konuyla ilgili bir çalışma bulunmamakta ama neden olmasın?

Fikir havuzu bölümüne konu açarak destek toplayabilir veya mevcut olan konuları destekleye bilirsiniz,bizlerde bunu gerekli yerlere iletiriz.

Keyifli forumlar.

18. RucHsKy

RucHsKy User

Forumda yeniyim mazur görün ama bahsettiğiniz " Fikir havuzu " bölümünü nerede bulabilirim ?

19. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Buraya konu açabilirsiniz,fakat sizden ricam mevcut konuları inceleyin eğer aynı konu ile ilgili konu var ise tekrar konu açmayın güncel konu üzerinden desteğinizi sürdürünüz.

Keyifli forumlar.

20. RucHsKy

RucHsKy User

teşekkürler konuyu kilitleyebilirsiniz :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.